Može li bolje: Peugeot 208 s 2,99 % kamate, s 4 godine jamstva

MALA KAMATA, VELIKA PRILIKA ZA PEUGEOT 208! Svi kupci na dar dobivaju četiri godine/80 000 km besplatnog produženog jamstva Optiway

Može li bolje: Peugeot 208 s 2,99 % kamate, s 4 godine jamstva peugeot
7. 10. 2017

 

Peugeot 208, u Hrvatskoj najprodavaniji model marke Peugeot, u listopadu je u ponudi s vrhunskim uvjetima financiranja uz Peugeot financiranje i s Optiway produženim jamstvom od 4 godine. Ponuda se odnosi na ograničenu količinu modela Peugeot 208 sa zaliha, koji su odmah dostupni za isporuku.

Prilikom kupnje modela Peugeot 208 na kredit uz Peugeot financiranje, u ponudi su vrhunski uvjeti financiranja s akcijskom fiksnom kamatom 2,99 % u eurima. Uz ove uvjete kreditiranja, ali i uz gotovinsko plaćanje, svi kupci na poklon dobivaju četiri godine/80 000 km besplatnog produženog jamstva Optiway, što ovu ponudu čini iznimno atraktivnom.

Istovremeno, kupci dobivaju i dodatnu opremu vrijednu 2700 kuna, koja uključuje aluminijske nosače, krovni kofer i tepihe.

Sve fizičke osobe pri kupnji vozila Peugeot 208 na poklon dobivaju članstvo u klubu vjernosti PEUGEOT ZAUVIJEK, koji je namijenjen vlasnicima vozila marke PEUGEOT svih godišta i nudi niz pogodnosti kojima omogućava povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa. (promo)

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.