Članovi Crnogorske vlade na fotografijama s više od 2 tone ilegalne droge

Kad je ubijen Ivo Pukanić, vlasnik Nacionala koji je "razvaljivao" crnogorsku duhansku i narkomafiju umreženu s politokracijom nitko nije reagirao. Danas vlasti u susjednoj državi svojim primjerom šalju poruke kako je kriminalu odzvonilo. Najviši predstavnici vlasti u Crnoj Gori nedavno su izazvali veliku pažnju u gradu Nikšiću.

Članovi Crnogorske vlade na fotografijama s više od 2 tone ilegalne droge Facebook/Vlada Crne Gore
19. 9. 2022

Crnogorski ministar unutarnjih poslova, zajedno s još nekim vladinim dužnosnicima, pomogao je spaliti više od dvije tone narkotika koje je zaplijenila lokalna policija. Zabranjene droge uništavali su u kotlovnici Javorak u Nikšiću, a oni su se i slikali, a fotografije su u formi foto priče podijelili na službenim Facebook i Instagram profilima Vlade.

Vlada Crne Gore najavila je krajem srpnja da namjerava uništiti veliku količinu zaplijenjene droge u kotlovnici u Nikšiću. To je na Twitteru komentirao i crnogorski ministar unutarnjih poslova Filip Adžić, koji je tada pozdravio odluku Vlade o uništavanju "trajno oduzete droge". To je, rekao je, pokazatelj vladine "snažne predanosti sustavnom obračunu s kriminalom".

Fotografije paljevine privukle su pažnju

Kako se vidi iz fotografija koje je crnogorska vlast objavila na društvenim mrežama, Adžić je zajedno s još nekim visokim predstavnicima vlasti aktivno sudjelovao u spaljivanju droge.

Fotopriča Crnogorske vlade također je privukla pažnju korisnika, jer na fotografijama ministar i predstavnici vlade užurbano pregledavaju zaplijenjeni kanabis, pa ga i dodiruju. Na jednoj od fotografija vidi se kako Adžić grabi veliku vrećicu kanabisa, vjerojatno s namjerom da je baci u pećnicu.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.