Pronađena su tijela ravnateljice elitne privatne škole, njezina supruga i kćeri

- U ime svih želim reći da smo potpuno šokirani i da ne možemo vjerovati u ovu tragičnu vijest - rekao je jedan od njezinih kolega.

Pronađena su tijela ravnateljice elitne privatne škole, njezina supruga i kćeri Instagram/educateprivate
6. 2. 2023

Tijela ravnateljice Emme Pattison, njezina supruga i njihove sedmogodišnje kćeri pronađena su u krugu koledža Epson. Još uvijek nije sasvim jasno što se dogodilo. U tijeku je intenzivna istraga kojom se utvrđuju sve okolnosti smrti. Epsom College je elitna privatna škola za učenike od 11 do 18 godina. Godišnje školovanje učenika stoji više od 45.000 eura.

Policija vjeruje da je riječ o izoliranom incidentu
 

Tijela 45-godišnje žene, njezinog 39-godišnjeg supruga Georgea i njezine sedmogodišnje kćeri Lettie pronađena su u nedjelju ujutro oko jedan sat. Policiju je u školu pozvala Hitna pomoć. Policija smatra da je riječ o izoliranom incidentu u koji nisu upletene treće osobe.

Prema riječima kolega, za Pattinsonovu kažu da je prekrasna osoba i učiteljica.

- U ime svih želim reći da smo potpuno šokirani i da ne možemo vjerovati u ovu tragičnu vijest - rekao je jedan od djelatnika.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.