"Texas Feels Slovenia" - Luki Dončiću heroju Dallasa Amerikanci darovali nevjerojatan show i Arenu "obojali" u zeleno

Slovenska gala večer s Dallas Mavericksima i čudesnim Luka Dončićem. Slovenija u Dallasu, zahvaljujući mladom košarkaškom asu pravi je hit! Ne samo da je najobožavaniji sportaš Texasa, slovenski reprezentativac otvara brojna vrata Sloveniji. Sve prolazi "k'o halva" u Dallasu što stiže sa Sunčane strane Alpa! Texas Feels Slovenia.

"Texas Feels Slovenia" - Luki Dončiću heroju Dallasa Amerikanci darovali nevjerojatan show i Arenu "obojali" u zeleno Luka Dončić/FB
8. 4. 2022

Događaj objedinjuje dvije konferencije i to poslovno-investicijsku i turističku. Slovenija u Dallasu koristi dodatnu vidljivost koju pruža košarkaški as Luka Dončić. Kroz uspješne poslovne priče slovenski će sudionici upoznati i s mogućnostima američkog tržišta.

Slovenska turistička zajednica (STO) pripremila je događaj u partnerstvu sa Spirit Slovenija, Ministarstvom za gospodarski razvoj i tehnologiju, Ministarstvom vanjskih poslova, Ljubljanskim Turizmom Poslovno-investicijskoj konferenciji nazočit će potencijalni američki poslovni partneri i investitori, kao i predstavnici NBA momčadi Dallas Mavericksa. Suradnju su već potvrdili i predstavnici tvrtki iz područja zelenih tehnologija, energetike, visokih tehnologija i dr., a očekuju se i Amerikanci slovenskih korijena koji žive u Teksasu, priopćeno je ovog tjedna iz WTO-a Dončićevi obožavatelji i simpatizeri njegovih Dallas Mavericksa, kada je utakmicu sa Sacramento Kingsima pratila slovenska večer.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.