Dončić je svojim Chevrolet Camarom napravio pravu revoluciju, a ovo vozilo osmislio je tada njegov bivši suigrač

Luka Dončić na Božić se na utakmicu dovezao u "starom" Camaru, a u oldtimer je sjeo i sada njegov bivši suigrač.

Dončić je svojim Chevrolet Camarom napravio pravu revoluciju, a ovo vozilo osmislio je tada njegov bivši suigrač Instagram
6. 1. 2023

NBA zvijezde koketiraju s klasičnim automobilima ili oldtajmeri, o čemu svjedoči bivši Dončićev suigrač Kristaps Porzingis koji se na utakmicu dovezao u prekrasnom Mercedes-Benzu S klase treće generacije.

Dončić i Porzingis ovoga tjedna imaju nešto zajedničko, jer je prvi drugi put zaredom izabran za igrača tjedna Zapadne konferencije NBA lige, dok je na Istoku ovu titulu zaslužio Latvijac.
 

Dvojica košarkaša, koji su vrijeme proveli igrajući zajedno za Dallas Maverickse, očito dijele i ljubav prema oldtajmerima, Luka se na Božić na utakmicu dovezao Chevrolet Camarom prve generacije, a nekoliko dana kasnije Porzingis je odabrao nešto starije vozilo kao njegovo vozilo.ali (opet) sve zanimljiviji auto.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristaps Porzingis (@kporzee)

Latvijski košarkaš, koji kruh zarađuje u dresu Washington Wizardsa, na utakmicu se dovezao u vozilu s kraja 90-ih, Mercedes Benz S klase, koji se smatra budućim klasikom.
 

 
Porzingis je podijelio nekoliko fotografija crne limuzine koja je u izvrsnom stanju, a o čemu svjedoči i njegovana kabina.

Sudeći po oznaci na stražnjem poklopcu, radi se o najprestižnijoj izvedbi vozila s oznakom S600. Opremljen je 6,0-litrenim V12 motorom koji razvija 389 KS (394 PS) i 420 lb-ft (570 Nm) okretnog momenta na stražnje kotače putem automatskog mjenjača s pet stupnjeva prijenosa. Inače, sličan pogonski sklop koristi i Pagani u svojim hiperautomobilima.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristaps Porzingis (@kporzee)

Mercedes-Benz S-klasa nije iznenađujući izbor za Latvijca, jer visokom košarkašu nudi dovoljno prostora za vožnju. Porzingis, koji se smatra jednim od najviših košarkaša u NBA ligi, visok je 2,21 m. Očito je da je latvijski košarkaš posebno sklon Mercedesu, a prije nekog vremena podijelio je fotografije s Mercedes-AMG G 63, W126 Mercedes -Benz modeli 560 SEC i Mercedes-Benz S-Class Coupe.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.