DJEČAK KOJI JE REKAO NE! Partizan i Zvezda - nikada, njegov ga je NK Rijeka dresom nagradio za vjernost

Tino Popović, osmogodišnji dječak koji je odbio sramotnu ponudu Aleksandra Vučića da navija za Zvezdu ili Partizan, u subotu je bio je poseban gost NK Rijeka, na utakmici protiv Cibalije. Matej Jelić, Simon Sluga i predsjednik Damir Mišković uručili su mladome navijaču i njegovu ocu Rijekin dres s potpisima igrača

DJEČAK KOJI JE REKAO NE! Partizan i Zvezda - nikada, njegov ga je NK Rijeka dresom nagradio za vjernost NK Rijeka
11. 9. 2017

 
Osmogodišnji Riječanin Tino Popović prije nekoliko dana je Aleksandru Vučiću, srpskome predsjedniku, pokvario raspoloženje izjavivši pred njime, ali i kamerama, kako mu ne pada na pamet navijati za Crvenu zvezdu, Partizan ili neki drugi veliki klub. NK Rijeka je njegov i nema te sile koja može promijeniti njegovu prvu i jedinu nogometnu ljubav! Srpski političar No1. bezuspješno je pokušao na druženju s djecom iz susjednih zemalja iskoristiti nacionalnu pripadnost okupljenih. Tin je pokazao tko je zapravo velik! Iz prve mu je uzvratio kako je NK Rijeka njegov izbor, jasno dajući na znanje da se s njime i mladom generacijom ne da manipulirati. Tin je bio samo dječački iskren i ponosan što pripada sredini u kojoj živi i odrasta. Rekao je najvažnijem srbijanskom političaru, usred Beograda, bobu bob, a popu pop. Baš ono što ni mnogo stariji od njega nemaju i nisu imali petlju izreći.

Tino Popović u subotu je bio poseban gost NK Rijeka na utakmici protiv Cibalije. Matej Jelić, Simon Sluga i predsjednik Damir Mišković uručili su mladome navijaču Rijekin dres s potpisima igrača.

Kako kažu na stranicama NK Rijeke, - "osmogodišnji  Tino je veliki navijač Rijeke, a to je najbolje dokazao kada je u posjetu Beogradu srpskom premijeru Aleksandru Vučiću na pitanje za koga navija  odgovorio - Rijeku!

- Ne treba previše isticati koliko je ova gesta značila malom navijaču, samo jednom od mnogih iz nove generacije koji će još dugo živjeti, disati i navijati za - Rijeku, istaknula je NK Rijeka na svojoj web stranici.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.