Armadina bakljada ispred Milanske katedrale, fali iskra da se ponove BBB - Start u Teatro alla Scala

Armada se još nije obrukala kao Bad Blue Boysi pred koju godinu, ali da je napravila popriličan nered ispred Duomo di Milano, druge najveće talijanske crkve i jedne od najljepših na svijetu, jeste - zasada navijači razbijaju jedino po autobusnim postajama

Armadina bakljada ispred Milanske katedrale, fali iskra da se ponove BBB - Start u Teatro alla Scala Amarela Dolić
28. 9. 2017

Nekoliko tisuća navijača NK Rijeke na granici incidenta buči po Milanu, gdje čekaju početak večerašnje nogometne utakmice s "Rossonerima"! Milano ih je dočekao relativno nespreman, iako talijanska policija ima loša iskustva s hrvatskim navijačima, posebice s navijačima zagrebačkog Dinama. I dok se navijači NK Rijeka dobro ugrijavaju grapom i približavaju San Siru, naša je ekipa ostala u najužem središtu i otputila se u milansku Scalu. Sasvim drukčija zabava.

Armada se na Piazzi Duomo počela okupljati oko podneva i sve je uglavnom bilo u redu do polaska prema stadionu. Kako doznajemo, potom su naši navijači na putu do stadiona razbili sedam autobusnih stanica, bacali topovske udare i palili baklje. Policija je u punoj pripravnosti, a zbog  gužve zatvorene su dvije stanice metroa. Navijači, njih više od pet tisuća.  prepraćeni su do stadiona.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.