David Beckham objavio sliku poljupca sa svojom kćeri i ponovno pokrenuo žestoku internetsku debatu

Zašto ljubiš svoju kćer u usne? Je li prikladno da otac tako ljubi kćer? Proslavljeni nogometaš Manchester Uniteda zapalio društvene mreže (ne)običnom fotkom i izazvao milijunske reakcije. Na Instagramu je (opet) objavio poljubac sa svojom 10-godišnjom kćerkicom Harper, što je opet iznerviralo nemali broj pratitelja.

David Beckham objavio sliku poljupca sa svojom kćeri i ponovno pokrenuo žestoku internetsku debatu David Beckam/Instagram
17. 1. 2022

Foto: David Beckam/Instagram

Prije nekoliko dana David Beckham, 46-godišnji legendarni nogometaš Manchester Uniteda, objavio je fotografiju koju je napravio u šetnji sa svojom 10-godišnjom kćeri Harper i napisao: „Tata i princeza Leia u prekrasnoj jutarnjoj šetnji. "U petak se činilo kao normalna objava, danas je dio polemične rasprave, jer su neki korisnici Instagrama u komentarima izrazili ogorčenje zbog činjenice da je ovaj poljubac između oca i kćeri bio - na usnama. (Kliknite na strelicu desno na fotografiji za pregled oba objavljena videa):

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

“Zašto ljubiš svoju kćer u usne? Ovo je čudno i neprikladno", stoji u jednom od komentara. Drugi komentar glasi: "Iako je jako slatka fotografija, molim vas nemojte svoju kćer ljubiti u usne. " s ovim poljupcem u usne! ”S druge strane , ima i onih koji se ne slažu s ovom kritikom i kažu da ona nije uznemirujuća i neprimjerena, ali prije svega da se ljudi prestanu miješati u njihov odnos. Sličnu raspravu prvi je pokrenuo David Beckham 2017. godine, kada je prvi put objavio upravo takav poljubac s kćeri Harper, a zatim ponovno u studenom 2019., kada su zajedno otišli na klizanje i poljupcem ponovno iznervirali dio javnosti.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.