Daniel Radcliffe, Rupert Grint i Tom Felton slave 19. godišnjicu Harryja Pottera

Prije mjesec dana, glumac koji je utjelovio blago rečeno nesimpatičnog Draca Malfoya u filmskoj sagi o Harryju Potteru, Tom Felton, obećao je da će do 19. godišnjice izlaska filma okupiti svoje kolege i održati internetsku konferenciju. Nije pogazio svoje riječi i 14. studenoga okupio je stare poznanike.

17. 11. 2020

Felton je napomenuo da je 19 godina važan broj za svakog sudionika u snimanju filma o "dječaku koji je preživio". Napokon, epilog Vještica smrti odvija se točno 19 godina nakon bitke kod Hogwartsa. U glumačkoj postavi bili su Rupert Grint, Daniel Radcliffe, James i Oliver Phelps, Evanna Lynch, Mark Williams, Jason Isaacs, Bonnie Wright, Alfred Enoch. Emma Watson, nažalost, nije bila među njima.



Skupina se vratila u čarobno zajedničko vrijeme na setu jedne od najuspješnijih franšiza u povijesti. Junak dana je Rupert Grint, koji glumi crvenokosog Rona Weasleyja. Rekao je da mu je bilo vrlo teško glumiti u ozbiljnim scenama i zadržati mirno lice zbog stalne želje za smijehom.

Dumbledoreov pogreb bio je jedna od najtežih scena. Iz nekog su mi se razloga učinili vrlo smiješnima. A čim se počnete smijati, nemoguće je zaustaviti se. Zbog ovoga sam imao lošu reputaciju. Prvi put nisam mogao učiniti ništa, samo dvadeseti" - priznao je Grint.

Zbog ove je značajke Rupert morao snimiti scenu svog prvog susreta s Harryjem bez Radcliffea. Glumci su snimljeni odvojeno, a zatim su snimke pomiješane tijekom montaže.

Događaj je uživo prenosio Veeps pod prazničnim hashtagom # 19YearsLater.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.