Dalija Orešković bez imalo pompe osnovala stranku START i prvo kreće na lokalne izbore u Ličko-senjskoj županiji

Diskretan Start Dalije Orešković. U prostorijama Poslovnog učilišta Eksperta osnovana stranka bez medijske pompe i uz prisutnost 130 osnivača iz cijele zemlje

Dalija Orešković bez imalo pompe osnovala stranku START i prvo kreće na lokalne izbore u Ličko-senjskoj županiji Goran Stanzl/Pixell
26. 1. 2019

Piše: Dražen Ćurić/Teleskop/www.teleskop.hr

Dalija Orešković osnovala je danas političku stranku Start. Na Osnivačkoj skupštini, koja je održana u prostorijama Poslovnog učilišta Eksperta, okupilo se oko 130 osnivača iz cijele Hrvatske. Novoosnovana stranka ima samo nužna tijela koja su potrebna za registraciju stranke pa stoga još uvijek nisu poznati najbliži suradnici predsjednice Dalije Oreškoviće koji će s njom kreirati politiku nove stranke.

Kako doznajemo, Dalija Orešković planira sa svojom strankom izaći na izvanredne izbore u Ličkoj županiji. Zanimljivo je da na Osnivačkoj skupštini nije bilo medija, ali ni uobičajenih gostiju iz drugih političkih stranaka koji prigodničarski pozdravljaju ovakve skupove.

više na linku www.teleskop.hr

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.