Ako ste mislili da ih nećete gledati sljedeće 4 godine grdo se varate! Circo Fantastico se nastavlja, izađite na izbore da Vas malo manje boli

Ionako svatko od njih za svoju se egzistenciju pobrinuo. A Vi! U srijedu 17. travnja možete i Vi reći što mislite o političarima, žetončićima, plenkovićima, opozicijskim zvijezdama... OBAVEZNO IZAĐITE NA IZBORE, mole Vas Mario Jurjević, profesor i čuveni ilustrator te Start!

Koliko god mi željeli promijeniti Svijet, oni će, uz male izuzetke i dalje upravljati našim životima.

Na Vama je odaberete tko su baš Vaši favoriti, jer kad ste ih sami i birali lakše ćete svariti sve ono što vam se događa.

Ako ste mislili da ih nećete gledati sljedeće 4 godine grdo se varate! Circo Fantastico se nastavlja, izađite na izbore da Vas malo manje boli Mario Jurjević / Start
15. 4. 2024

Ilustracija: Mario Jurjević/Start

Slika govori više od tisuću riječi. Mi iz Starta, Vas samo molimo da u što većem broju izađete na izbore. Što veća izlaznost, to bolja pravednost!

Nemamo što dodati, na Vama je da odlučite!

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.