Ćipe: -"Većeg populistu nisam vidio! Mislav: - "Prevarant i lažov koji je brzo usvojio HDZ školu besramnosti"

TKO TU LAŽE? Puklo prijateljstvo između dva dojučerašnja politička prijatelja. Prvo je Ćipe Mlinarić nazvao Kolakušića populistom, a europarlamentarac nije čekao dugo i uzvratio mu:

- Priznaje da je namjerno lagao u kampanji, da neće podržati HDZ, a baš je i on dao nove 4 godine zločinačkoj organizaciji.

Ćipe: -"Većeg populistu nisam vidio! Mislav: - "Prevarant i lažov koji je brzo usvojio HDZ školu besramnosti" Igor Stažić / Start
18. 5. 2024

Danas je ujtro na N1 gostovao jedan od omiljenijih i viđenijih DP-oovca koji se sve do sada nije oglašavao nakon izbora 17. travnja. Posebice je bio oštar prema svom, navodno dojučerašnjem velikom političkom prijatelju, jer mnogi su mislili da baš njih dvojica imaja najtješnije veze. Bilo kako bilo Ćipe je ogadio Mislava na sva zvona, a ovaj mu nije ostao dužan. Evo što su rekli, prvo Ćipe, a potom i Mislav Kolakušić:

“Prvo što ću reći, obećao sam da ću kod Vas prvo doći. Ja sam svojima rekao prije izbora da neću dati potpis nikome za sastavljanje Vlade ako ne bude izlaznost 50 posto jer sam smatrao da je to minimum. Vidimo ove populiste poput Grmoje, Kolakušića, Pavličeka… Pušta snimku što sam snimao za TikTok, u kampanji, prije izbora sam govorio da nećemo ni s HDZ-om ni SDP-om. Što trebam govoriti u kampanji? Da hoću s SDP-om ili HDZ-om? pa što onda idem na izbore? Htio sam da DP sam dobije 76 ruku i da sami sastavimo Vladu. Ali, treba pogledati istini u oči”, poručio je Mlinarić.

“Nismo napravili potok od Rijeki pravde nego je od njih ostala čaša vode”.

Kolakušić je došao kod mene prije izbora, većeg populistu više nisam vidio. I Karolina Vidović Krišto, to ne prolazi kod ljudi. I ovaj Pavliček.”, dodao je.

Ističe da je govorio da nikad neće biti u Vladi u kojoj su SDSS i Možemo.

Nije prošlo ni sat vremena nakon što je Stipe Mlinarić Ćipe ogadio Mislava Kolakušića na N1, javio se i europarlamentarac:

- Stipo Mlinarić priznaje da je lagao. Strašna izjava, laž i prevaru vlastitih birača, partnera i javnosti nazivati normalnom predizbornom retorikom. Dana riječ nula, poštenje nula, integritet nula. Hrvatska će odumirati dok god građani ne počnu drastično kažnjavati ovakve prevare na izborima. I za što, za šačicu vlasti, za dizanje ruku za Plenkovićeve štetne politike?

Kazao je Ćipe da neće podržati zločinačku organizaciju! Brzo je usvojio HDZ-ovu školu besramnosti!

-

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.