Ćipe bi se mogao i predomisliti i uskratiti podršku Plenkoviću i HDZ-a, još uvijek vjeruje Mislav Kolakušić

Eurozastupnik još uvijek vjeruje u riječ koju mu je dao Ćipe da nikada neće dati podršku Plenkoviću i HDZ-u. Još 6 dana ima Ćipe vremena da odabere ispravan put. Znao je odabrati 1991., a Mislav vjeruje da će isto odabrati i 2024.

- Ćipe prijatelju, ostani na strani svjetla, ne idi u tamu, nije kasno!

Ćipe bi se mogao i predomisliti i uskratiti podršku Plenkoviću i HDZ-a, još uvijek vjeruje Mislav Kolakušić FB/ Građani za Mislava Kolakušića
10. 5. 2024

Danas je Mislav Kolakušić uputio poruku svom prijatelju Stipi Mlinariću Ćipi jer još uvijek ne vjeruje da je svoj glas dao HDZ-u i Plenkoviću da sastavi Vladu. Evo što je napisao članu Domovinskog pokreta koji ga je u kampanji uvjerao da nema šanse da podršku da kriminalnoj organizaciji:

- Stipo, u Zagrebu na velebnom Saboru u Lisinskom, građanima iz cijele Hrvatske smo obećali da nećemo dati ruku onima koji uništavaju Hrvatsku. Na Splitskoj rivi ponovili smo obećanje ljudima koji su nam vjerovali. Govorio si o "bagri iz HDZ-a" i sve što smo govorili tada, stoji i sada. Ništa se od tada do danas nije promijenilo, HDZ je ista, zločinačka i prevarantska organizacija kakva je bila i tada.
S Plenkovićem nije moguće postići niti jedan istinski rezultat, ni demografski, ni suverenistički, ni ekonomski, niti jedan, jer Plenković postoji da bi Hrvatsku držao točno ovdje gdje se ona danas nalazi, na dnu, kao socijalni slučaj Europske unije, kao izvor radne snage, kao kotačić u stroju koji danas uništava ne samo Hrvatsku nego i Europu svojim nakaradnim politikama. Nemoj omogućiti Plenkoviću da u tvoje ime u Europi diže ruku za direktive i zakone za koje svi znamo da nemaju veze sa zdravim mozgom, logikom i interesima građana.

Odbij sjediti na istoj strani Sabora sa zekanovićima i desecima bezličnih HDZ-ovih botova koji dok dižu ruke i misle isključivo o svojim privatnim financijskim interesima. Vlast je prolazna, ostani na strani svjetla. Ne idi u tamu, nije kasno.