Tuga u obitelji bivšeg predsjednika Boruta Pahora: Zauvijek se oprostio... (FOTO)

Pahor se porukom i epitafom od kojih se srca para oprostio od očuha koji je 40 godina divno "brinio" o njegovoj majci, kojoj je bio na vjenčanju i kum, a ne samo sin.

- Prvo su se sretali na groblju, kad su nosili cvijeće na grobove svojih preminulih partnera. Onda su nosili cvijeće jedno drugom. Onda su se vjenčali, a ja sam bio mamin svjedok na vjenčanju.

-

-

Tuga u obitelji bivšeg predsjednika Boruta Pahora: Zauvijek se oprostio... (FOTO) Žiga Živulović j.r./Bobo
12. 1. 2024

Napustio je ovaj svijet Jožko Martelanc, drugi partner mame nekdašnjeg predsjednika Boruta Pahora. Uz tužan oproštaj, Pahor je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj Martelanc grli majku te mu odao počast srcedrapateljnim zapisom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

"On je mojoj majci bio drugi muž, lijepo ju je čuvao skoro 40 godina. Prvo su se sretali na groblju, kad su nosili cvijeće na grobove svatko od svojih preminulih partnera, grobovi su im jako blizu. Onda su nosili cvijeće jedno drugom. Onda su se vjenčali, a ja sam bio mamin svjedok na vjenčanju.

Jožko je preuzeo svu brigu o mojoj mami i bila je sretna u njegovom zagrljaju do zadnjeg dana. Sad je došlo njegovo vrijeme. Dragi Jožko od srca te pozdravljam. Zahvalnosti i divljenja do neba, jer gdje bi inače, otišle duše dobrih ljudi", napisao je bivši predsjednik Slovenije na tužnom rastanku.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.