Pogledajte kako svjetska skijaška rekorderka izgleda 10 godina kasnije i zašto ju je posjetio predsjednik države Borut Pahor

Jeste li već vidjeli fotografiju s bivšom skijaškom šampionkom, nekad prelijepom Tinom Maze, njezinim partnerom Andreom Massijem i kćeri Anouk koju je predsjednik Republike Slovenije podijelio sa svojim pratiteljima na Instagramu?

Tina je u sezoni 2012./2013. pobijedila u čak 11 utrka i osvojila 2414 bodova. Time je nadmašila rekord Hermanna Maiera iz sezone 1999./2000. s 2000 bodova.

Pogledajte kako svjetska skijaška rekorderka izgleda 10 godina kasnije i zašto ju je posjetio predsjednik države Borut Pahor Instagram/Tina Maze/Borut Pahor/fotomontaža
3. 7. 2022

Predsjednik Republike Borut Pahor posjetio je bivšu slovensku skijašku prvakinju Tinu Maze i njezinog partnera i bivšeg trenera Andreu Massija te je zajedno s njima proslavio desetu godišnjicu Tinine najbolje skijaške sezone.

Postavila rekord prije deset godina

"Prošlo je 10 godina otkako smo započeli 'rekordnu sezonu' u Svjetskom kupu!" napisala je Tina Maze u objavi na Instagramu, gdje je podijelila fotografije s piknika koji je sa suprugom organizirala povodom obilježavanja godišnjice početka skijaške rekordne sezone 2012./2013. Tina je u toj sezone pobijedila u čak 11 utrka i osvojila 2414 bodova. Time je nadmašila rekord Hermanna Maiera iz sezone 1999./2000. s 2000 bodova.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)

Črnjanka je na piknik pozvala sve svoje najbliže suradnike s pobjedničke strane, uključujući i trenere Maura Pinija i Livija Magonija. Svoje osjećaje o ponovnom okupljanju podijelila je i na Instagramu. "Upoznavši ove ljude osjećam se kao da se ništa nije dogodilo! Trenuci za pamćenje! Hvala svima što ste došli!", napisala je u objavi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Piknik nije mogao proći bez slovenskog predsjednika Boruta Pahora

Svoje sudjelovanje na pikniku nedavno je na Instagramu otkrio i predsjednik Republike Borut Pahor koji je sa svojim pratiteljima podijelio fotografiju sa skijašicom, njezinim partnerom Andreom Massijem i njezinom kćeri Anouk, napisavši: "Sa zadovoljstvom sam prihvatio ljubazan poziv Tine Maze prošlog vikenda i Andrea Massija na njihov piknik, gdje su u društvu prijatelja proslavili 10. godišnjicu Tininog uspona na sportski Olimp."

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.