Boban zna recept za Brazilce! - "Imaju problem u sredini, malo su lagani, premalo je defanzivnih igrača na sredini. Tu je naša šansa”


Zvone Boban otišao bodriti Vatrene: - Brazil ima jedna problem, tamo trebamo tražiti priliku. Mi uopće nismo svjesni koliko su odlični Brozović, Modrić i Kovačić. U sredini smo jači i od njih!

Boban zna recept za Brazilce! - "Imaju problem u sredini, malo su lagani, premalo je defanzivnih igrača na sredini. Tu je naša šansa” Armin Durgut / Pixell
9. 12. 2022

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Zvonimir Boban za N1 je komentirao što očekuje od današnjeg dvoboja između Hrvatske i Brazila.

“Idem na utakmicu. Najveća želja je da prođemo dalje, iako je naš model već pobijeđen”, kazao je Boban.

 Hrvatska je već među osam najboljih, a pobjedom protiv Brazila izborila bi polufinale Svjetskog prvenstva u Kataru. Boban ističe da je Hrvatska već postigla velik rezultat.

“Povijesno veliki rezultat, možda ga nismo ni svjesni. Nama je skoro normalno postalo ići tako daleko na svjetskim prvenstvima, ali ovo zaokružuje ona dva velika SP-a 1998. i 2018.”, rekao je legendarni nogoemtaš.

Hrvatska je Japan pobijedila tek na penalima. Reporterka N1 Jelena Bokun pitala je Bobana možemo li i Brazil pobijediti na penalima ili pak možemo očekivati neko elegantnije rješenje?
 
- “Teško da ćemo to elegantnije riješiti. Brazil je objektivno jača momčad, jako su brzi, imaju iznimnu kvalitetu. Imaju problem u sredini, koji možemo otkriti, malo su lagani, premalo je defanzivnih igrača na sredini i mi trebamo tamo tražiti našu šansu”, poručio je.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.