- Idemo odigrati najbolju utakmicu u našim životima! Mi problema nemamo, uvijek je lakše kad nisi favorit, igramo bez opterećenja

Kapetan Luka poručio Messiju i cijelom svijetu. Intervju za španjolski RTVE žestoko odjekuno Svijetom, a tom prigodom Modrić se osvrnuo i na uspjeh Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

- Idemo odigrati najbolju utakmicu u našim životima! Mi problema nemamo, uvijek je lakše kad nisi favorit, igramo bez opterećenja Luka Modrić / privati arhiv
13. 12. 2022

“Impresivno je ponovno biti u polufinalu Svjetskog prvenstva, ovo što ova momčad radi je nešto nevjerojatno”, rekao je u uvodu Modrić za RTVE pa dodao: 
“Normalno je da svi više gledaju velike zemlje. Kako smo mala zemlja, nitko nas ne uzima u obzir, ali mi nemamo problem s tim da su drugi favoriti, a mi smo u sjeni. To je stvar na koju ne možemo kontrolirati. Možemo se samo natjecati maksimalno i dati sve od sebe, što je naša jača strana.”

Modrić je također imao riječi ohrabrenja za Španjolsku koju je vidio “u polufinalu ili više”, javlja Sport klub.

“Imaju dobru momčad i imali su jako dobrog izbornika, ali ovo je nogomet i nikoga nije lako pobijediti, moraš biti 100 posto, a to nije ni zajamčeno”, objašnjava igrač Real Madrida koji smatra da je Maroko najbolji primjer, javlja Sport klub.

Više o svemu na Teleskop.hr. https://teleskop.hr/hrvatska/kapetan-luka-porucio-messiju-i-cijelom-svijetu-idemo-odigrati-najbolju-utakmicu-u-nasim-zivotima/

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.