Atletski otpor pandemiji u Bistri izvukao na stazu trkače na 5000 metara i pokazao da život ide dalje

Njih 67, Covidu-19 usprkos u tradicionalnoj utrci na 5000 m Bistranki koja je podsjetila na dobre stare dana kad smo živjeli normalno. Da su ponovo na dobrom putu pokazali su atletičari, oni od 7 do 77 godina.

Atletski otpor pandemiji u Bistri izvukao na stazu trkače na 5000 metara i pokazao da život ide dalje Dragan Đukanović
2. 6. 2021

Popuštanje mjera omogućilo je start ove utrke koje se tradicionalno trči ulicama Bistre, ispod obronaka Medvednice i staze Svjetskog skijaškog kupa po kojoj se vozi Zlatna kraljica i na kojoj su Janica, Ivica, Dim, Jelušuć... ispisali povijest. Bistranska udruga mladih dokazala se kao vrijedan organizator i ovaj put, a usprkos pandemiji i promjenjivom vremenu tradicija nije prekinuta. U dobroj mjeri zahvaljujući i glavnom sponzoru HEP-u.

6. BISTRANKA utrka koja se tradicionalno trči podno obronaka Medvedice i ulicama Bistre i ove je godine okupila popriličan broj trkača i trkačica. I to po drugi put za redom Covidu-19 usprkos. Njih više od 60 otrčalo je utrku koja će ostati upamćena i po tome što su njeni sudionici bili sedmogodišnjaci, ali i sedamdesetisedamgodišnjaci. Utrka je unatoč vremenu i promjeni staze prošla odlično!
6. BistRANku, utrka na 5000 metara održana je pod pokroviteljstvom HEP-a po ulicama Općine Bistra.

Bistranska udruga mladih organizirala je utrku koja je održana u posebno propisanim uvjetima zbog pandemije korona virusa. Trčalo se od najmlađih dobnih skupina pa do onih treće dobi. Na utrci je sudjelovalo 60-tak trkača i trkačica, što je solidna brojka unatoč pandemiji.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.