Sinčić, Flego, Ilčić, Kolakušić ili možda Ressler, Borzan, HDZ i SDP četvorke? Tko nas najbolje zastupa u EU

ANKETA: Tko je napravio najviše od njih 12 u Bruxellesu? Glasujte za najboljeg HR europarlamentarca, tko je najbolji nakon dvije godine mandata. Njih 12 već nešto više od dvije dana zastupa nas u Europi, a mi Vas pitamo kome najviše vjerujete i tko Vam je od njih najbolji. Birajte hrvatskog europarlamentarca godine. Znate li uopće kojih 12 Hrvatica i Hrvata nas zastupa u Bruxellesu? Tko je od njih 12 najkvalitetniji i kome najviše vjerujete? Koji je od njih napravio najviše u proteklih godinu dana, otkako su u srpnju prošle godine zasjeli u klupe Europskog parlamaneta u Strasbourgu i Bruxellesu. Je li netko iz četorki HDZ-a i SDP-a, jesu li to Ruža Tomašić (Ilčić) ili Valter Flego, jesu li to neovisni Ivan Vilibor Sinčić, ili možda Mislav Kolakušić.

Sinčić, Flego, Ilčić, Kolakušić ili možda Ressler, Borzan, HDZ i SDP četvorke? Tko nas najbolje zastupa u EU Branimir Klarić
1. 9. 2021

Sudjelujte u velikoj anketi Starta i izaberite najkvalitetnijeg hrvatskog zastupnika u EU parlamentu. Je li to Karlo Ressler iz HDZ-a, koji sjedi u Klubu Europske pučke stranke, ili su to njegovi stranački partneri, Tomislav Sokol, Željana Zovko i Sunčana Glavak. Jesu li Vas jače dojmili SDP-ovi kandidati koji su i članovi Progresivnog saveza socijalista i demokrata u Europskom parlamentu, Biljana Borzan, Tonino Picula, Predrag Fred Matić i Romana Jerković? Je li No.1 možda govorljiva zastupnica Ruža Tomašić koja je u EU parlamanet pristigla iz Hrvatske konzervativne stranke ili pak Valter Flego iz IDS-a. Koliko ste čuli za neovisne zastupnike, Mislava Kolakušiuća i Ivan Vilibor Sinčića? Njih 12 već nešto više od godinu dana zastupa nas u Europi, a mi Vas pitamo kome najviše vjerujete i tko Vam je od njih najbolji.

Tko je najkvalitetniji u obrani interesa hrvatskih građana, tko je najvidljiviji, tko ima najviše inicijativa?

Europski parlament, ustroj i politike Europske unije i dalje su, unatoč šestogodišnjem članstvu u tom savezu, i dalje daleki, strani i nerazumljivi građanima Republike Hrvatske.

S novim sazivom Europskog parlamenta koji je započeo s radom 02. srpnja 2019. u Hrvatsku dolazi sve više informacija o radu hrvatskih zastupnika i općenito politici EU-a. Kako ste vi zadovoljni s njihovim radom, znate li što oni uopće tamo rade, gdje ih možete pratiti, tko se za što zalaže...?

 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.