4x VIDEO Što je sve rekao Mislav Kolakušić u Rijeci: - Bit ću premijer, ministar pravosuđa i policije i utvrditi ću jesu li "mercedes" kupili svojim ili našim novcem

Mi smo građanska inicijativa i svi su građani dobrodošli, bez obzira jesu li ranije bili glasači HDZ-a, SDP-a ili neke treće stranke.. Nadam se da su građani napokon shvatili kako vodeće stranke nikada nisu ni postojale. To su oni igrali par, nepar, pa su rekli vi malo glumite lijeve a mi ćemo desne.

To su podjele, a sve s ciljem divide et impera!HDZ i SDP su isto i mijenjaju se kao par i nepar! Vrijeme je da ih pitamo jesu li "mercedes" kupili svojim ili vašim novcima

4x VIDEO Što je sve rekao Mislav Kolakušić u Rijeci: - Bit ću premijer, ministar pravosuđa i policije i utvrditi ću jesu li "mercedes" kupili svojim ili našim novcem Igor Stažić
4. 5. 2019

Mislav Kolakušić: - Naša je poruka da ćemo vratiti dostojanstvo hrvatskom narodu. Korupcija izjeda svaki segment našeg društva i izrezat ćemo taj karcinom koji nas je napao, od zdravstva, pravosuđa, školstva.


Hrvatski građani moraju shvatiti da su ovi izbori najvažniji, je le ne možemo mijenjati Hrvatsku ako nemamo sveg predstavnika u EU parlamentu. Potrebno je izaći u što većem broju na izbore i da odredimo tko će započeti suštinske promjene, tko će ih provesti... Morati izaći na ove izbore, jer nedopustivo je da ponovo, kao na zadnjim izborima 10,1 posto glasova se pretvori u 54,5 posto mandata, da 10 posto birača izabere 6 zastupnika!

Mi smo građanska inicijativa i svi su građani dobrodošli, bez obzira jesu li ranije bili glasači HDZ-a, SDP-a ili neke treće stranke.. Nadam se da su građani napokon shvatili kako vodeće stranke nikada nisu ni postojale. To su oni igrali par, nepar, pa su rekli vi malo glumite lijeve a mi ćemo desne. To su podjele, a sve s ciljem divide et impera!

Vrijeme je da šutnja prestane, da konačno dignemo glavu i povedemo društvo u promjene, da konačno odstranimo najveći karcinom hrvatskog društva – sveprisutnu korupciju. Grmio je to na riječkom Korzu, Mislav Kolakušić, nositelj Liste građana koja se kandidirala na izborima za Europski parlament.

Grmio je, a iako je prvenstveno bila riječ o konferenciji za novinare, nemalo se prolaznika zaustavilo i s podosta ga pozornosti slušalo čime se potvrdilo kako je u njegovom slučaju riječ o – političaru čiji su stavovi vrlo popularni.

– Prestanite nasjedati na njihove igre, na predstavu koju vam uspješno godinama »prodaju« SDP i HDZ, na njihove par-nepar igre s kojima dijele društvo te si lijepo prebacuju vlast, malo jednima malo drugima. Kada dobijem izbore, parlamentarne, neću biti premijer, ne – biti ću ministar pravosuđa i policije i žestoko ću pokrenuti čišćenje karcinoma korupcije. Ili sustav općina i gradova, nastavio je Kolakušić – ne, neću donijeti zakon koji će ukidati neke od njih.

Ne, prestat ćemo ih – financirati. Pa će preživjeti one koje to uistinu i mogu, ne da se putem tog sustava nastavlja funkcioniranje SDP-HDZ igre, dodao je Kolakušić uvjeren kako će se uskoro za hrvatske interese boriti u Bruxellesu.

Apsolutnu i bezrezervnu podršku u svemu pruža mu i Akcija mladih u čije se ime okupljenima na Korzu obratio njezin predsjednik Vjekoslav Rubeša.

– U svim stavovima koje iznosi Mislav Kolakušić nalaze se i naša razmišljanja, posebno kad je riječ o uništavanju korupcije. A da je naš odabir koalicijskog partnera ispravan potvrdila nam je i akcija prikupljanja potpisa za Kolakušićevu kandidaturu: odziv je bio nevjerojatan, a razmišljanja građana o njegovim stavovima puna oduševljenja, istaknuo je Rubeša na što se nadovezao i njegov stranački kolega Alan Sanković, bivši čelni čovjek lovranske općine.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.