Zašto gledati nogomet na kauču kada ga možete gledati za volanom?

TV u autu? Zašto ne! Samo dok stoji. Atmosfera stadiona s nogometnim sadržajem Bundeslige na središnjem ekranu novog BMW-a serije 7 Sedan.

Zašto gledati nogomet na kauču kada ga možete gledati za volanom? BMW
19. 1. 2023

Napisao: Matjež Gregorić

BMW i “DFL Deutsche Fußball Liga” najavili su da će odabrani sadržaji iz Bundeslige biti dostupni putem aplikacije na središnjem komunikacijskom zaslonu novog BMW-a serije 7. Aplikacija će dolaziti putem bežične veze i u početku je dostupna u Njemačkoj. Ostale zemlje u regijama Europe, Amerike i Azije uskoro će slijediti. U interesu sigurnosti putnika, Bundesliga video sadržaj u automobilu bit će dostupan samo za gledanje kada vozilo miruje, dok će biti moguće slušati audio tok sadržaja.
 

To je testna aplikacija koja se usredotočuje na sadržaj na zahtjev kao što su formati istaknutih mjesta ili podaci o utakmici, kao i odabrani sadržaj uživo posebno prilagođen za upotrebu u vozilu. Za korištenje značajke video streaminga u aplikaciji Bundesliga, korisnik prvo mora aktivirati osobnu eSIM karticu u vašem vozilu. Antene instalirane u vozilu tada će im omogućiti da uživaju u brzom 5G prijenosu nogometa putem osobnog ugovora sa svojim davateljem mobilnih usluga.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.