Volkswagen poziva u servise gotovo 400.000 vlasnika VW Pola, Seat Ibize i Arone. Jeste li među njima?

Opozivom je obuhvaćeno 200.000 Volkswagen Pola te 191.000 Seat Ibize i Seat Arone i to širom svijeta, a razlog opoziva je greška u stražnjem lijevom sigurnosnom pojasu

13. 5. 2018

Tri modela Volkswagen grupacije moraju natrag u garažu na doradu. Naime, Volkswagen Polo, Seat Ibiza i Arona su opozvani zbog neispravnog stražnjeg pojasa.

Točnije, problem je u stražnjem lijevom pojasu koji se u nekim rijetkim situacijama može sam otkačiti. Iz Volkswagena su dali i primjer, kad automobil mijenja traku, a na stražnjoj klupi sjede tri osobe.

Opoziv se ne tiče samo europskog tržišta, već globalnog, a na servis će morati 200.000 Pola te 191.000 Ibize i Arone. Servis će, naravno, biti napravljen o trošku proizvođača. Velika je vjerojatnost kako je jedan vrlo mali broj spornih automobila završio i u Hrvatskoj. Njihovi vlasnici bit će o svemu iscrpno obaviješteni.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.