Video test: Benzin, hibrid ili LPG? Renault Clio - da se nas pita obrnutim redom

U četvrtoj epizodi TV -a Avto magazin uspoređujemo potrošnju tri verzije Renaultova Clia i otkrivamo koju je najisplativije kupiti: benzinsku, hibridnu ili LPG?

Video test: Benzin, hibrid ili LPG? Renault Clio - da se nas pita obrnutim redom Uroš Modlic
14. 10. 2021

U ovom videu imamo tri verzije Renault Clia i tri vodeća. Matjaž Korošak, glavni urednik časopisa Avto magazin, bio je za upravljačem benzinskog TCe 90; hibridnu verziju E-Tech 140 predstavlja Jaka Drozg, novinar i producent sadržaja na TV-u Avto magazin; TCe 100 LPG verziju, koju mogu pokretati i benzin i LPG, testirao je automobilski novinar i komentator Andraž Zupančič. S njima smo se vozili standardnim krugom Avto magazina za mjerenje potrošnje, uspoređivali prednosti i nedostatke svakog pogonskog sklopa, preračunavali troškove vlasništva i otkrili koliko kilometara alternativni pogonski sklop također može isplatiti vlasniku.

U sljedećoj epizodi TV -a Avto magazin testirat ćemo Hondo Crosstar, robusnu verziju hibridnog mališana koja je nas je zaista iznenadila. Ako je to iznenađenje bilo dobro ili loše, moći ćete to provjeriti u srijedu, 20. listopada 2021.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.