Stipe Božić i Subaruom osvojio najviše vrhove Velebita i Biokova

Tridesetak je vlasnika vrhunskih japanskih automobila uživalo vozeći se od Sv. Roka preko prijevoja Mali Alan, a "Majstorska cesta" bila je veliki izazov svima, pa i našem proslavljenom alpinistu

22. 5. 2017

Stipe Božić, proslavljeni hrvatski alpinist drugi godinu zaredom drugu godinu za redom braniti će boje Subarua, svojevrsnog japanskog Mercedesa. Samo odabrani prijatelji ovog brenda te slavnog Stipe Božiće imali su sredinom proljeća rijetku priliku upoznati kako Velebit i Biokovo izgledaju iza upravljača ovih profinjenih japanskih automobila.

Na  lokacijama nacionalnih parkova "Velebit "i "Paklenica" tridesetak je SUBARU vlasnika uživalo vozeći se od Sv. Roka preko prijevoja Mali Alan.  "Majstorska cesta" bila je veliki izazov svima, a i Stipi Božiću. I tako sve sve do kanjona Velike Paklenice. Vremenski su uvjeti bili vrlo zahtjevni, a sve je to, kao i osvjedočene mogućnosti i kvaliteta SUBARU vozila, učinilo ovo druženje nezaboravnim.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.