Novi Land Rover Defender - od središta zemlje do Frankfurta

Land Rover je omogućio prvi pogled na novi Defender prije njegove svjetske premijere na Salonu automobila u Frankfurtu 10. rujna

28. 8. 2019

Put do otkrivanja najsposobnijeg i najizdržljivijeg 4x4 Land Rovera započeo je na jednoj od najnedostupnijih lokacija, među liticama visokim 300 m u Dolini dvoraca u zabačenom kanjonu Charyn, u Kazahstanu.

Tijekom sedam desetljeća uvođenja inovacija, vozila Land Rover stekla su jedinstveno mjesto u srcima istraživača, humanitarnih udruga i pustolovnih obitelji u čitavom svijetu.  Budući da se dokazao u najtežim uvjetima na zemlji, novi Defender čuva to naslijeđe.

Povrh luksuza i sofisticiranosti bez premca obitelji Range Rover te iznimno sposobnih i svestranih SUV vozila Discovery, novi Defender upotpunjuje dinastiju Land Rovera.

Vođen strašću i poštovanjem originalnog modela, novi Defender nudi novi spektar sposobnosti i unaprijeđene tehnologije za sve terene kako bi se redefinirala avantura u 21. stoljeću, ostajući vjeran pionirskom duhu koji je zaštitni znak Land Rovera već 71 godinu.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.