Novi BMW X6 premijerno predstavljen u Zagrebu

Tvrtka Tomić & Co. održala je svečano predstavljanje novog BMW-a X6 koji je oduševio sve prisutne u BMW Tomić City Store-u na Rooseveltovom trgu u Zagrebu.

7. 12. 2019

Napisao: Vedran Zrilic

Ovaj impresivan model suvremenog dizajna uzvanike nije ostavio ravnodušnim. Svojim ekstrovertnim izgledom kojim dominira BMW ‘Iconic Glow’ prednja rešetka bubrega, vrhunskim performansama i ekspresivnim dizajnom, novi BMW X6 učvršćuje svoju poziciju u ovom nikad popularnijem segmentu. Treća generacija BMW-a X6, globalno nazivanog ‘THE X6’, tako nastavlja svoju uspješnu priču započetu još 2008. godine osnivanjem potpuno novog Sports Activity Coupé (SAC) segmenta. Inovativnom kombinacijom SAV-a i klasičnog coupé-a, BMW SAC modeli svojim dizajnom i naprednim tehnološkim karakteristikama diljem svijeta oduševljavaju ljubitelje istinskog zadovoljstva u vožnji.

Impresivan izvana, luksuzan iznutra, najsuvremenije tehnologije motora i šasije te s bogatom paletom inovativnih sustava za pomoć u vožnji i zabavi, novi BMW X6 će svako putovanje učiniti nezaboravnim iskustvom.

U usporedbi s prethodnikom, novi BMW X6 je veći, ali smanjene mase. Međuosovinski razmak je za 42 mm veći dok je duljina vozila povećana za 26 mm. Širi je za 15 mm, a obujam prtljažnog prostora je veći za 30 litara. Zahvaljujući tome, novi BMW X6 ima impozantan izgled i zavidan prostor u unutrašnjosti.

U ponudi su dostupna četiri snažna motora, dva benzinska i dva dizelska najnovije generacije, dok snaga varira od 195 kW/265 KS do 390 kW/530 KS. Na samom vrhu ponude nalazi se BMW X6 M50i xDrive sa svojim novorazvijenim V8 benzinskim motorom, a ostale varijante modela pokreću moćni 6-cilindrični BMW motori.

Novi BMW X6 i ostale novitete potražite u Tomić & Co. prodajnim salonima na lokacijama Zagreb, Zadar, Rijeka, Split, Osijek i Pula.

Tagovi: bmw x6

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.