Noćna mora prodavatelja: 'kupac' mu je ispred nosa "maznuo" potpuno novi superautomobil (video)

Lov na nespremnost završio je samo nekoliko stotina metara dalje ...

Noćna mora prodavatelja: 'kupac' mu je ispred nosa "maznuo" potpuno novi superautomobil (video) General Motors
28. 9. 2021

San mnogih ljubitelja automobila često se dijeli, naime jednog dana posjedovati super sportski automobil. Kad smo već kod američkih entuzijasta, novi Chevrolet Corvette C8 posljedično je među najpoželjnijim. Za sportaša koji je u posljednjoj generaciji dobio motor sa srednjim postavljanjem postoji veliko zanimanje u slučaju nedovoljne proizvodnje, pa nije slučajno što neki nadilaze sve granice kako bi dobili svoj primjerak. Ranije ovog mjeseca takav nepoznati 'potencijalni' kupac ušao je u zastupstvo Chevroleta u Virginiji pod izlikom da kupuje novu Corvette C8. Unatoč nedostatku proizvodnje, pojedinačni primjerci i dalje su izloženi u salonima, za koje prodavači obično traže količine koje su mnogo veće od onih koje je predviđao proizvođač ili su bile aktualne prije nekoliko mjeseci. tipke za pokretanje motora. Na veliko iznenađenje svih prisutnih, čovjek je iskoristio priliku, zaključao se u automobil i odvezao se iz salona. No, lov na ukradeni automobil srećom nije trajao dugo, jer je sretno završio samo nekoliko ulica dalje bez ikakvih posljedica, gdje je lopov napustio vozilo.

Zaposlenici Salona vratili su neoštećeno vozilo u salon i vjerojatno ga odmah vratili na prodajno mjesto. Što se s nespremnošću dogodilo s druge strane nije posve jasno, no najvjerojatnije, s obzirom na to da nije nanijela veću štetu, protiv njega nije pokrenut nikakav kazneni progon. Vjeruje se, međutim, da će zaposlenici salona ubuduće biti mnogo pažljiviji oko toga koga će i kada pustiti u izložena vozila.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.