Šarmantni George Clooney ima za holivudske standarde skromnu kolekciju vozila, no u njoj se ističu tri posebna

Garaža Georgea Clooneya možda je skromna u usporedbi s drugim zbirkama slavnih, ali sadrži neka vozila o kojima obični smrtnici mogu samo sanjati.

Glumac je veliki ljubitelj Porschea o čemu svjedoči Porsche 911 Carrera 2 kabriolet. Ovom društvu pridružuje se i moćni pick-up Ford F-150 Raptor i njegova suprotnost, električni Tesla Roadster Signature 100.

Šarmantni George Clooney ima za holivudske standarde skromnu kolekciju vozila, no u njoj se ističu tri posebna Amal Alamuddin Clooney / Instagram
31. 10. 2022

Napisala: Nika Arsovski

U Clooneyjevoj garaži uzalud ćete tražiti rijetke Ferrarije i brze Lamborghinije, ali pronaći ćete poprilično prestižnih Porschea i super moćni pick-up. U njegovoj garaži nalazi se i jedno električno vozilo, a tu je i luksuzni Lexus LS.

Glumac je veliki ljubitelj Porschea o čemu svjedoči Porsche 911 Carrera 2 kabriolet. Ovom društvu pridružuje se i moćni pick-up Ford F-150 Raptor i njegova suprotnost, električni Tesla Roadster Signature 100.

Jedan od onih koji svojom elegancijom i šarmom najbolje sažima Clooneyjev imidž u javnosti je Mercedes G63 AMG. Toga si je priuštio prije nekog vremena, a automobil uvjerava ne samo vanjskim izgledom, već i 4,0-litrenim twin-turbo V8 motorom, a zbog dobrog ovjesa spreman je i za divlje avanture, ako ne obaziri se na to. Ali to nije sve. Ovaj neobičan trojac nalazi se među vozilima u glumčevoj garaži.

Porsche 911 GT3 RS

Da je glumac zaista odličan za ljubitelje njemačke marke automobila Porsche, dokazuje i vrhunski Porsche 911 GT3 RS. Automobil s 4,0-litrenim motorom i 530 konjskih snaga (388 kW) nudi izvrsno iskustvo vožnje, što je jedan od prvih faktora koji glumac uzima u obzir pri odabiru, a automobil mu je poklonila supruga Amal za njegov 54. rođendan.

Chevrolet Corvette C1

Zanimljiva je i priča o Chevrolet Corvette iz 1959. u Clooneyjevoj garaži. To si je priuštio njegov otac Nick kada je stigao na tržište, a čim je maleni George postao prijemčiviji za automobile, oduševio se ovim automobilističkim klasikom.

Od tada su nerazdvojni s crvenom Corvetteom, a glumac cijeni ga više od bilo kojeg drugog vozila.

Tango T600 EV

Glumac ne krije svoju naklonost električnim vozilima, a među prvima u njegovoj garaži je Tango T600 EV. Potonji je dizajniran za rješavanje problema s gradskim prometnim gužvama, a ipak može postići brzine do 240 km/h. Clooney je bio jedan od prvih kupaca ovog električnog vozila za kojega je platio čak 123 tisuće američkih dolara.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.