Kako je Citroen Berlingo spojio stil, praktičnost i udobnost

Utemeljitelj segmenta vozila za slobodno vrijeme 1996. godine, Citroën je otkrio novi Berlingo. Treća generacija nastavlja priču modela s originalnom, jednostavnom i funkcionalnom siluetom karoserije koja se uspješno mijenjala tijekom vremena kako bi postala referenca u „praktičnom smilu“, partner u svim aktivnostima za slobodno vrijeme i svim obiteljima.

Kako je Citroen Berlingo spojio stil, praktičnost i udobnost Citroen
19. 2. 2018

Novi Berlingo poboljšan je u savršenom skladu s posljednjim modelima Marke. Dobio je suvremenost svojim dizajnom i udobnošću osnažujući svoju i praktičnost koja stoji iza uspjeha ovog kultnog modela, prodanog u više od 1,7 milijuna primjeraka. Također, osnažuje sve svoje snažne točke u pogledu modularnosti i prostora u unutrašnjosti vozila kako bi olakšao svakodnevno korištenje (3 neovisna i jednostavna za ukloniti stražnja sjedala, ravna podnica do sklopivog sjedala suvozača, utovar predmeta do 2,70 m, 100 l dodatnog prtljažnog prostora). Savršeno ukorak s vremenom, koristi prednosti nove platforme i nudi 19 tehnologija za pomoć u vožnji i 4 tehnologije za povezivost, motore posljednje generacije kao što su novi dizelski motor 1.5 BlueHDi ili automatski mjenjač EAT8 te postavke udobnosti ovjesa.

NOVI OPUS AUTOMOBILSKE IKONE

Ovo uvijek moderno vozilo je pametna kupnja za obitelji i starije osobe koji u njemu vide idealnog partnera za njihov aktivan životni stil u svim svojim oblicima. Oni traže prostornost, praktičnost i jednostavnost očekujući više dizajna, udobnosti i suvremenosti. Vjeran novom potpisu Marke « Inspired by You », novi Citroën Berlingo ga nagrađuje dizajnom i udobnošću.

SNAŽAN KARAKTER : NOVI STIL KAROSERIJE I STILISTIČKI KODOVI NOVOG CITROËNA

Nova verzija Citroena Berlingo suvremenija je nego ikad te nudi robusniji i snažniji stav svastranog vozila, ne gubeći pri tome svoju svježinu i izvanrednu osobnost. Drugačiji stil karoserije s pomaknutim vjetrobranskim staklom te višim i kraćim prednjim krajem, postignutu prije svega usvajanjem EMP2 platforme koja mu daje kraći prevjes sprijeda, te prednji kraj koji je u skladu s novim identitetom marke Citroen sa dvostrukim svjetlosnim potpisom i personaliziranim i okruglim svjetlima za maglu.

Osim veće inteligencije za više spokoja i ugodnosti u unutrašnjosti, novi Citroën Berlingo napravljen je na svojim jakim točkama kako bi ponudio optimalno svakodnevno korištenje uz pomoć izvanredne modularnosti sa 3 individualna sjedala straga koja se mogu uvući jednostavnim potezom u prtljažnik koristeći komande Magic flat®*. U kombinaciji sa također preklopivim sjedalom suvozača, to omogućava dobivanje savršeno ravnog poda i mogućnost utovara predmeta do 2,70 m duljine u izvedbi M i 3,05 m u izvedbi XL, 2 široka bočna klizna vrata opremljena električnim podizačima stakala. Volumen prtljažnika koji je referenca, povećan za 100 l kako bi dosegnuo 775l u izvedbi M, lako dostupan zahvaljujući odižućem prozoru na stražnjim vratima i pokrovu prtljažnika podesivom u 2 razine a ističe se i veći i pametniji prostor za pohranu, kao primjerice nova generacija višenamjenskog krova Modutop, koja nudi više svjetlosti ili pretinac za rukavice Top Box, jedinstven zahvaljujući primjeni Airbag in Roof.

U svakom slučaju, novi Citroen nudi sve najbolje što moderan obiteljski automobil može ponuditi!

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.