SAJAM U FRANKFURTU: GKN predstavlja napredni električni pogon

Na sajmu automobila u Frankfurtu GKN Driveline predstavlja integrirani eDrive električni osovinski sustav eTwinsterX, koji je prilagodljiv za uporabu u potpuno električnim ili hibridnim aplikacijama

SAJAM U FRANKFURTU: GKN predstavlja napredni električni pogon GKN
8. 9. 2017

Novi eAxle nudi tri ključne prednosti u odnosu na konvencionalne električne pogone. Polazeći od dizajna, integrirani koaksijalni oblik znači da električni pogon može biti znatno manji od drugih sustava s jednakom izlaznom snagom. Može se prilagoditi korištenju u bilo kojoj vrsti vozila, od gradskih automobila do luksuznih plug-in hibridnih SUV-ova, bila riječ o pogonu na prednjim kotačima, straga ili na svim kotačima. Tehnologija unutar sustava eTwinsterX također znači da je to prvi eAxle na svijetu koji ima potpune off-road mogućnosti.

Dva brzinska mjenjača optimiziraju promjene brzina i pružaju besprijekornu izvedbu. Daljnja dinamička prednost je to što novi eAxle uključuje tehnologiju vektora torzije Twinster i donosi značajne prednosti za stabilnost vozila, okretnost i sigurnost.

Peter Moelgg, izvršni direktor tvrtke GKN Driveline AWD i eDrivea, izjavio je: "eTwinsterX će pružiti nenadmašive mogućnosti za sljedeću generaciju električnih vozila... GKN je jedinstven u mogućnosti da isporuči integrirani e-motor, dvosmjerni elektrificirani prijenos i vektorski okretni moment u kompletnome sustavu eAxle. GKN-ova 'sposobnost' kao kompletnoga 'partnera' za integraciju sustava također će nam omogućiti kalibriranje eTwinsterXa, kako bismo pružili potpuno iskustvo brenda za naše OEM kupce diljem svijeta. ''

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.