VIDEO: Vettelov krš i lom u prvome krugu, za Hamiltonovu pobjedu

Lewis Hamilton pobjednik je singapurskog Grand Prixa! Ponajviše zbog "krša" na startu kad su se u prvome zavoju razlupali Vettel, Räikkönen i Verstappen. Britanac im je lijepo zahvalio i bez problema došao do prvoga mjesta

VIDEO: Vettelov krš i lom u prvome krugu, za Hamiltonovu pobjedu Formula 1
18. 9. 2017

S prve startne pozicije odlično je krenuo Sebastian Vettel, a Max Verstappen je krenuo malo lošije s drugoga startnog mjesta. Kimi Räikkönen, četvrti nakon kvalifikacijske utrke, počeo je napredovati s lijeve strane. U isto vrijeme, u želji da ostane na unutarnjoj liniji i zadrži vodstvo, Vettel je krenuo lijevo i tako zatvorio put Verstappenu. Pogledajte video:

Zbog sudara su sva tri spomenuta natjecatelja napustili utrku te je samo desetak drugih vozača od dvadeset odvozilo utrku do kraja. Fernando Alonso je također bio uključen u nesreću, ali je mogao je nastaviti utrku, no u osmome je krugu ipak morao odustati.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.