BMW predstavio atraktivne Black Fire izvedbe X5 M i X6 M

Za dovoljno bogate i dovoljno lude kupce kojima standardni BMW X5 i X6 u najsnažnijim M izvedbama nisu dovoljno uzbudljivi u kolovozu stižu Black Fire izvedbe koje će to nadoknaditi

26. 6. 2017

Od kolovoza BMW-a X5 M i BMW-a X6 M bit će dostupni u varijanti Black Fire, izdanju koji kombinira vanjštinu i dizajn unutrašnjosti s visokokvalitetnim, ekskluzivnim detaljima opreme.  Black Fire uključuje Sapphire Black metalik boju karoserije, crnu M dvostruku masku s crnim letvicama, kovane aluminijske kotače s promjrom 21 inč u crnoj boji i kućišta vanjskih retrovizora izrađena iz ugljika.

Interijer je obogaćen potpuno električnim M multifunkcionalnim sjedalima s integriranim naslonima za glavu, koja dolaze kao standard u Merino koži, BMW Individual stropnim oblogama u boji antracita, kožnim presvlakama, kožnim upravljačem M s aluminijskim ručicama za mijenjanje brzina i M Performance upravljačem u Alcantar koži sa svijetloplavim motorsport kožnim detaljima.

Oba modela opremljena su 4,4-litrenim V8 motorom sa 575 KS koji ubrzava od 0 do 100 km/h 4,2 sekunde, uz standardni M Steptronic prijenos s 8 brzina. Sustav pogona na četiri kotača xDrive postavljen je s pristranošću na stražnje kotače, što poboljšava okretnost BMW-a X5 M i BMW-a X6 M. Stabilnost je poboljšana ugradnjom 21-colnih naplataka.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.