Albina nije osvojila Eurosong, no zato je postala zaštitinim licem Renaulta

Nakon "poraza" Albina je doživjela veliku utjehu i međunarodnu podršku. Ne estradnu, već automobilističku. Renault Capture novi je auto Albine, naše velike estradne nade koja se nažalost nije uspjela kvalificirati na završnu večer ovogodišnjeg Eurosonga. U Hrvatskoj još ne vjeruju da nije prošla, jer "Mala" je "top topova". Prepoznao Renault.

 

 

Albina nije osvojila Eurosong, no zato je postala zaštitinim licem Renaulta Renault
20. 5. 2021

Mlada splitska pjevačica Albina Grčić, predstavnica Hrvatske na ovogodišnjoj Euroviziji s pjesmom Tick-Tock, preuzela je prošli tjedan ključeve novog Renaulta Captura koji joj je Renaultov ovlašteni prodajni salon iz Splita, Auto kuća Gašperov, ustupio na korištenje.

Kao jedan od vodećih modela u klasi malih gradskih crossovera u Hrvatskoj, Renault Captur namijenjen je mladim urbanim ljudima koji podjednako vole gradski "šušur" i gužve kao i mirne izlete u pitomu prirodu.

Upravo je zato Renault Captur odmah zapeo za oko 22-godišnjoj splitskoj pjevačici Albini koja će sljedećih godinu dana, sama ili u društvu prijatelja, udobno i sigurno putovati Capturom na relaciji Split-Zagreb i uživati u njegovoj bogatoj opremi, razigranoj kombinaciji dvobojne karoserije i štedljivom motoru.

Baš poput Albine, moderan, mladenački i privlačan Renault Captur bit će njezin idealni pratitelj i suputnik, a sigurni smo da će se u njemu uvijek osjećati kao pobjednica.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.