Ako ne želite imati problema s autom kupite "japanca", ako želite voziti najljepši SUV onda je pravi izbor "francuz"


Dva najnovija i daleko najljepša kompaktna SUV-a na samom su pragu premium konkurenata. "Francuz" odličan i s trocilinarskim benzincem, "japanac" s prvorazrednim turbo benzincem od 1,5 litre. Upravo toliko stoje najjeftiniji benzicni. Japanski model dostiže krajnju brzinu od 205 km/h, a "francuz" 188 km/h i oba raspolažu odličnim performansama. Eclipse, razumljivo boljim mometom.

Ako ne želite imati problema s autom kupite "japanca", ako želite voziti najljepši SUV onda je pravi izbor "francuz" Zoran Levačić
3. 1. 2019

Ako ne želite imati problema s autom kupite "japanca", ako želite voziti najljepši SUV onda je pravi izbor "francuz". Dva najnovija i daleko najljepša kompaktna SUV-a na samom su pragu premium konkurenata. "Francuz" odličan i s trocilinarskim benzincem, "japanac" s prvorazrednim turbo benzincem od 1,5 litre - pravi izbor, jer vještim biranjem motora i paketa opreme daju se nabaviti već od 169.900 (Eclipse), odnosno 174.255 kn (3008). Upravo toliko stoje najjeftiniji benzinci. Japanski model dostiže krajnju brzinu od 205 km/h, a "francuz" 188 km/h i oba raspolažu odličnim performansama. Eclipse, razumljivo boljim mometom. Samo jedan motor na izbor, velika je prepreka Mitsubishiju. Peugeot 3008 se nudi s po dva benzinca i dva dizelaša od po 130, odnosno 180 konja.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.