Planetarno popularni pijanist Peter Bence stiže u KD Vatroslava Lisinskog!

U Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog stiže svjetska glazbena senzacija na klaviru – Peter Bence, uvaženi pijanist, skladatelj i producent! Talentirani Mađar osvojio je društvene mreže diljem svijeta , a ovo je njegov prvi nastup u Hrvatskoj.

Planetarno popularni pijanist Peter Bence stiže u KD Vatroslava Lisinskog! Youtube/Peter Bence
15. 11. 2017

Mladi Bence svira skoro sve žanrove, od klasične glazbe preko rocka do popa. U mlađoj dobi pokazivao je interes za filmsku glazbu, naročito glazbu Johna Williamsa. Sa sedam godina napisao je prvu kompoziciju, a inspiraciju je našao u Mozartu i Chopinu. S 11 godina objavio svoj prvi solo album.

Svojim ekspresivnim izvedbama spaja klasičnu i modernu glazbu i tako osvaja veliki dio publike. Internet je osvojio obradama velikoga Michaela Jacksona, svog idola, te grupe Queen i planetarno poznate Sie. Videosnimkama je ''pokupio'' milijune pregleda, a njegova obrada hita ''Despacito'' osvojila je skoro 10 milijuna pregleda u vrlo kratkom roku! Prošle godine je nastupio na otvorenju glazbenoga festivala BBC PROM. Održao je 20 koncerata diljem svijeta.

Ulaznice za ovu glazbenu poslasticu u prodaji će biti od petka 17. studenoga, od 10 sati, putem www.ulaznice.hr i www.eventim.hr, na blagajni KD-a Vatroslava Lisinskog te sna vim prodajim mjestima Eventima.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.