Marvel priprema još jednog mutanta - James Franco u ulozi Multiple Mana!

Ljubitelje X-men franšize oduševit će vijest da je, pored filmova već najavljenih za 2018. godinu, u stvaranju još jedan film o mutantu!

Marvel priprema još jednog mutanta - James Franco u ulozi Multiple Mana! Youtube/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
18. 11. 2017

Marvelova X-Men franšiza dobiva još jednoga mutanta, odnosno spin-off o Multiple Manu, koji ima sposobnost stvaranja i kontroliranja fizičke kopije samoga sebe. Prvi put se pojavio u stripu  ''Giant-Size Fantastic Four No. 4'', iz 1975. Njegov kreator je Len Wein, koji je također stvorio Wolverinea.

Mnoge je iznenadio izbor glumca koji će glumiti Multiple Mana, jer je riječ o Jamesu Francu. Naime, glumac dosada nije glumio u takvome žanru filmova pa fanove zanima kako će se snaći u novoj ulozi. Scenarij je napisao Allan Heinberg, koji stoji iza hita ''Wonder Woman'', a film će producirati Simon Kinberg.

SLJEDEĆA GODINA JE GODINA X-MENA!

U 2018. godini očekuje nas mnoštvo X-men filmova! Marvel se jako mudro dosjetio odvojiti svijet mutanata od svijeta Avengersa te je tako dobio dvije vrlo uspješne franšize.

Nakon što se 2011. počelo s rebootom X-men filmova iz ranijih godina, uslijedilo je i nekoliko spin-off verzija, kao što su ''Wolverine'', ''Logan'' i ''Deadpool'', a uskoro nas očekuju ''Gambit'' s Channingom Tatumom u glavnoj ulozi te ''Multiple Man''.

Film ''New Mutants" stiže 13. travnja, a "Deadpool" će se u kinima naći 1. lipnja. Dugo očekivani "X-Men: Dark Phoenix" stiže krajem godine, odnosno 2. studenoga.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.