Ena Friedrich (30), zvijezda novoga Starta, zabljesnula pokraj sjajnoga Civica

Ena Friedrich glumila je kratku ulogu u indijskom Bollywoodu, no nije ostala neprimijećena i u nas. Već za koji mjesec velika ekipa indijskih "filmaša" stiže u Hrvatsku. Što zbog snimanja jednog od svojih filmskih noviteta, a što zbog Ene

Ena Friedrich (30), zvijezda novoga Starta, zabljesnula pokraj sjajnoga Civica Vladimir Imprić
24. 7. 2017

Za Enu Friedrich, šesnu malu iz Primoštena, uvelike se svijet promijenio kad ju je pred nešto malo više od godinu dana otkrio poznati L'Rama Chandrana, umjetnički fotograf svjetskog glasa, iz Indije. Nakon fotosessiona Ena je dospjela i u Bollywood, carstvo indijske filmske industrije, koje godišnje producira više filmova nego Hollywood, a statistika govori kako su indijski filmovi gledaniji od razvikanih američkih. To nije moglo proći neopaženo. Indijski producenti oduševljeni su Enom, a zbog nje potegnuli su do Hrvatske. Upravo traže lokacije za snimanje novoga filma u kojemu će manju ulogu dobiti i Ena Friedrich.

Više o svemu u novome broju Starta

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.