Nina Klinar otkrila je što se dogodilo Timu Kevinu Ravnjaku zbog objave njenog golog međunožja

Njihova priča nije imala sretan kraj. Možda je nekada bila bajka, sada je horor film. Bivša odabranica uspješnog sportaša iskreno je progovorila o svemu što joj se događa nakon što se oprostila od bivšeg olimpijca.
 

Nina Klinar otkrila je što se dogodilo Timu Kevinu Ravnjaku zbog objave njenog golog međunožja Instagram/Nina Klinar/Tim Kevin Ravnjak/posnetek zaslona/fotomontaža
27. 1. 2023

Tim Kevin Ravnjak, bivši vrlo uspješan slovenski sportaš koji je čak nastupio i na Olimpijskim igrama, nedugo zatim izazvao je zgražanje slovenske javnosti nakon što je na Instagramu objavio golo međunožje svoje bivše supruge Nine Klinar, no to nije bio prvi vrijeme kada se dvojac našao u središtu medijske pažnje, za što se ponajviše pobrinuo umirovljeni surfer. Sada se oglasila i Nina Klinar koja je potvrdila da se njezin bivši srcolomac zbog spomenute fotografije našao u raljama kriminalaca. Prijeti li mu kazna? I to kakvu? Za sada nema pravih odgovora.

U popriličnom šoku i bez riječi
 

“I sama vjerujem našem sustavu i prepuštam ljudima koji su kvalificirani da se bave takvim stvarima”, rekla je Nina Klinar za Moški svet i dodala: “Kada ste u situaciji kao što sam ja, morate se prepustiti i vjerovati u sam proces.

Mia i ja smo same,ona je potpuno ovisna o meni i neću dopustiti da moja emotivna nevolja na nju utječe na bilo koji način.Zato redovito idem i na psihoterapiju koja mi jako pomaže da budem stabilna.Prvi šok je naravno teško, ali zahvaljujući Miji, brzo sam se dovela u red i pokušala ignorirati stvari. Ali veselim se činjenici da će jednog dana ovo biti iza mene."
 

Malo je reći da ju je Ravnjakova objava na Instagramu šokirala. "Teško je probuditi se svako jutro s tjeskobom, ali to mi se događa. Nikad zapravo ne znam što će dan donijeti. A ako nemam puno poruka, kad pogledam u svoj telefon, dahnem .Zadnji incident u kojem sam bila dosta šokirana, ostala sam praktički bez teksta.Nastavila sam sa svojim danom kao i svaki dan i natjerala samu sebe da razmišljam trezveno i staloženo.Čini mi se da me više ništa ne može iznenaditi i da sam već preživjela najgore", objasnila je Klinarjeva.
 

Psihički je iscrpljena

Unatoč svemu što se dogodilo, Nina Klinar ne želi se javno obračunavati sa svojim bivšim odabranikom: "Ne vidim smisao medijskih obračuna, prije svega želim zaštititi svoju kćer, što je i najveći razlog zašto ostajem šutim.Znam da će mi jednog dana biti zahvalna i da bude ponosna na mene.

Ali teško je, psihički sam iscrpljena.Mia je opet krenula u vrtić, ja idem na posao.

Moramo se naviknuti na novi ritam, noći su raznolike, a onda je tu i sav pritisak koji mi se stvara. Ali uspijevamo uz pomoć obitelji, prijatelja, psihoterapeuta i šire grupe ljudi koji mi pružaju podršku."
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.