Ravnjak je objavio njeno golo međunožje, a ona ... Nina Klinar javila se s porukom koja snažno odjekuje

Njihova idilična bajka pretvorila se u pravi horor.

Ponizio ju je i istovremeno učvrstio u uvjerenju da s protuhama i ucjenjivačima ne bi trebali lijepo.

Ono što je učinio nije ništa drugo nego obična sramota. Sada se i ona javila. Riječima koje puno govore.
 

Ravnjak je objavio njeno golo međunožje, a ona ... Nina Klinar javila se s porukom koja snažno odjekuje Instagram/Nina Klinar/Tim Kevin Ravnjak/posnetek zaslona/fotomontaža
16. 1. 2023

Bili su ludo zaljubljeni. Njihova ljubav okrunjena je i brakom i djetetom, ali sada... Ali sada se idilična bajka pretvorila u pravi horor. I, što je najgore, pranje prljavog rublja u javnosti. Pa, moramo biti iskreni: potonje uglavnom radi Tim Kevin Ravnjak, svojedobno vrsni slovenski surfer koji je nastupio i na Olimpijskim igrama. Za to vrijeme njegova sad već bivša supruga Nina Klinar mudro šuti. Ili bolje rečeno, šutjela je. Do danas. Nakon što je Ravnjak na Instagramu objavila fotografiju golog međunožja, oglasila se i rekla što joj je na duši.

Tako što ne bi priuštili nikome

"Kao majka i kao žena ne želim da se bilo koja od vas nađe u situaciji u kojoj sam se ja našla. Mnogi od vas me pitaju zašto šutim i zašto ne kažem svoju stranu. Postoje vrlo jednostavni razlozi", započela je objavu na Instagramu Nina Klinar koja se prije dvije godine udala za Ravnjaka na rajskim Maldivima.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Klinar (@ninaklinar)

"Mišljenja sam da djela govore više od tisuću riječi, pa smatram da je komentiranje ili obrana pred javnošću gubitak vremena i energije. Radije ću ovo sačuvati za Miju. Jedan od glavnih razloga je da ću uvijek moći imati svoje cure a da ne gledam loše vijesti u oči. A ona će, nadam se, jednog dana biti ponosna na mene. Da ću joj ja biti uzor. Uzor kako se treba ponašati, kako biti suosjećajan prema bližnjima. To znači poštovanje i dostojanstvo, a prije svega da si čovjek. I to mi vrijedi više od svega", nastavila je Klinarjeva.

Na kraju će pobijediti samo istina

Dalje je dala naslutiti da je cijelu stvar prepustila kriminalistima i nadležnima te odlučno istaknula kako vjeruje da će "na kraju istina pobijediti". 'Ako imaš mirnu savjest, sve je puno lakše', odgovorila je Nina Klinar na pitanja brojnih pratitelja kako može izdržati sve ovo što joj se događa posljednjih tjedana i mjeseci.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.