Javno prozvana supruga slovenskog sportaša uzvraća: "Svoje ću dokazati na sudu! Istina će kad-tad izaći na vidjelo."

Je li Tim Kevin Ravnjak doista bio potpuno iskren kada je dirnuo srca mnogih Slovenaca svojom emotivnom ispoviješću o kraju ljubavi i "ružnoj ženi" koja mu ne dopušta da vidi svoje dijete? Nina Klinar kaže da će pravdu potražiti na sudu.
 

Javno prozvana supruga slovenskog sportaša uzvraća: "Svoje ću dokazati na sudu! Istina će kad-tad izaći na vidjelo." Instagram/Nina Klinar/Tim Kevin Ravnjak/posnetek zaslona/fotomontaža
2. 11. 2022

Bivši slovenski surfer Tim Kevin Ravnjak nedavno je u intervjuu za Suzy otkrio da mu se život srušio pred očima. Objasnio je da ga je supruga Nina, s kojom se vjenčao prošle godine na rajskim Maldivima, izbacila iz zajedničkog stana. Inzistirao je i na tome da mu već nekoliko tjedana ne pušta njihovu kćer Miju, koja je nedavno proslavila prvi rođendan.

Mora, jer će joj telefon pregorjeti

Ravnjak, koji se može pohvaliti s dva nastupa na Olimpijskim igrama, nije želio govoriti o razlozima zašto se dogodilo to što mu se dogodilo. Unatoč tome, njegova je priča vrlo brzo obišla cijelu Sloveniju, a ispod medijskih napisa osvanulo je mnogo različitih komentara. Ravnjak je dobio mnoge riječi utjehe, a još više kada se pokazalo da nakon nekoliko tjedana ponovno može vidjeti kćer.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Klinar (@ninaklinar)

U očima mnogih "gad broj jedan" odmah je postala Ravnjakova supruga Nina Klinar, koja je nakon duže šutnje s javnošću odlučila podijeliti svoju stranu priče. Povjerila je to svojim pratiteljima na Instagramu.Komentirala aktualnosti.

Neka bude,što se događa. Dokazat ću svoj slučaj na sudu.To je jedino bitno. Za ostalo, za sve negativne komentare me briga , o svim porukama mržnje upućenim meni. Vi koji me poznajete znate koliko je sati. Vi koji znate o čemu se radi, znate i sve. Ja imam puno pametnijeg posla", rekla je Klinarjeva.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TKR (@timkevinravnjak)

Javno žigosana žena slovenskega sportaš  za kraj je odlučno istaknula: "Vjerujem da će istina kad-tad izaći na vidjelo. Vjerujem u pravdu. A vjerujem i da će na kraju sve biti baš kako treba."

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.