Zlatan Ibrahimović je Rimljanin i Antivirus, strašan neprijatelj Gala: opasan kao nikad prije! Ovaj put zvijezda je filma, a ne nogometnih travnjaka

VIDEO: U najnovijem filmu o Asterixu i Obelixu prvi put se na platnu pojavila i švedska nogometna zvijezda. Od veljače u kinima.
 

Zlatan Ibrahimović je Rimljanin i Antivirus, strašan neprijatelj Gala: opasan kao nikad prije! Ovaj put zvijezda je filma, a ne nogometnih travnjaka Zlatan Ibrahimović / Instagram
4. 2. 2023

Stigao je u kina novi film o slavnom strip junaku Asterixu. Gal iz malog sela koji se uz pomoć čarobnog napitka i svog najboljeg prijatelja Obelixa ustrajno odupire osvajačkim Rimljanima predvođenim Julijem Cezarom, u najnovijem filmskom prikazu kreće u Kinu. U filmu se pojavila i nogometna zvijezda Zlatan Ibrahimović.

 
Asterix & Obelix: Srednje kraljevstvo smješteno je 50. godine pr. nove ere. Dva sjajna i hrabra Gala priskočit će u pomoć kineskoj carici koja se našla u zatvoru zbog spletki vjerolomnog princa Deng Tsin Qina. U isto vrijeme i Julije Cezar s moćnom vojskom kreće prema Srednjem kraljevstvu želeći osvojiti nova područja.
 

Ibrahimović kao Antivirus

Film, u kojem su naslovne likove utjelovili poznati francuski glumci Guillaume Canet, koji je i režirao avanturu i Gilles Lellouche, izašao je 1. veljače.
 

U njemu se pojavljuje i švedska nogometna zvijezda Zlatan Ibrahimović kao Rimljanin po imenu Antivirus. Nogometaša se može vidjeti i u traileru za film koji otkriva da ni kao protivnik junačkim Galima neće biti baš kao muhe.

Film je snimljen s budžetom većim od 60 milijuna eura, što da rangira među najveće francuske produkcijame. Snimanje je trebalo početi 2020. godine, no kreatorima je planove prekinula pandemija.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.