Zlatana Ibrahimovića potpuno zasjenila 11 godina starija partnerica koja se rijetko pojavljuje u javnosti

Nogometna superzvijezda svojedobno je na pitanje novinara odgovorio da želi samo jednu ženu. Ta je Helena Seger (53) koja obožava brzu vožnju na motoru, s kojom ima dva prekrasna sina, 17-godišnjeg Maximiliana i 15-godišnjeg Vincenta.

Zlatana Ibrahimovića potpuno zasjenila 11 godina starija partnerica koja se rijetko pojavljuje u javnosti Mimmo Carriero / ipa-agency.net /Pixsell
9. 11. 2023

Foto naslovnice: Mimmo Carriero / ipa-agency.net / Pixsell

Foto: Zlatan / Instagram

Zlatana Ibrahimovića i njegovu lijepu partnericu Helenu Seger paparazzi su nedavno uhvatili u Milanu, gdje su bezbrižno uživali u ručku u jednom od tamošnjih restorana. Iako su jedan od najpoznatijih parova na svijetu, ne viđaju ih se često zajedno u javnosti. Unatoč prisutnosti nogometne superzvijezde, ovoga je puta najviše pogleda bilo usmjereno uglavnom na njegovu plavokosu družicu.

Par koji je bio prilično ležerno odjeven, fotografi su uočili čim su izašli iz hotela i pratili ih sve do obližnjeg restorana. Iako je 53-godišnja manekenka, glumica i poduzetnica 11 godina starija od Ibrahimovića, čini se da se razlika u godinama nije baš vidjela.

"Vidjela sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci"

Ibrahimović i Seger u vezi su od 2001. godine i zajedno imaju dva sina, 17-godišnjeg Maximiliana i 15-godišnjeg Vincenta. Nakon završetka manekenske karijere, Seger se posvetila poduzetništvu te ujedno vodi većinu Ibrahimovićevih poslova.

Između ostalog, brine o milijunskim ugovorima koje nogometaš imaju sa sponzorima.

Par uspješno skriva svoj privatni život od javnosti, no Seger je jednom prilikom otkrila kako su se ona i nogometna zvijezda upoznali.

- Ja sam imala svoj novac i nisam trebala nogometaša da me uzdržava. Ja sam bila samostalna, a on nije čak ni moj tip muškarca. Kad smo se prvi put sreli, svojim je Ferrarijem prepriječio put mom Mercedesu i sve što sam vidjela bio je njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam loše volje, vrištala sam na njega i ne Mislim da mu se to nije svidjelo", rekla je Segereva u jednom od svojih rijetkih intervjua.

Pobijeđene glasine o nevjeri
 

Poznato je da 53-godišnja Šveđanka uživa i u brzim vožnjama motocikla, a nije velika ljubiteljica čišćenja. O svom tijelu smatra da su joj usne prevelike, a noge prekratke, a puno se bolje osjeća u trapericama nego u dizajnerskoj odjeći. Da nije baš tipična supruga nogometaša govori i to što nema kućnu pomoćnicu koja bi obavljala kućanske poslove, već sve obavlja sama.

Par se u prošlosti borio s brojnim glasinama o Zlatanovoj nevjeri, no konačno su to prebrodili, a nogometaš je jednom prilikom na pitanje novinara o kakvim ženama razmišlja odgovorio: "Želim samo jednu ženu", znači nitko drugi kao njegov partner, piše Dnevnik.hr.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.