U Zagrebu se otvara prvi restoran za pse, a posluživat će i pseći pjenušac

U sklopu ovogodišnjeg Fuliranja u Zagrebu otvorit će se prvi restoran za pse. Riječ je o novome projektu prve pasje pekarnice Hov-Hov, koja već nekoliko godina posluje na adresi Masarykova 19 u Zagrebu.

U Zagrebu se otvara prvi restoran za pse, a posluživat će i pseći pjenušac Foto: Hov-Hov
26. 11. 2017

U njoj nude kolačiće za pse, ručno izrađene i pečene na tradicionalni način, a tvrde kako su svi sastojci zdravi, lako probavljivi, s malo kalorija, prikladni za sve pasmine, napravljeni iz bio-uzgojenih namirnica bez aditiva i konzervansa. U ponudi su muffini, brownieji, pereci, orehnjača, linceri, cake popsi i slična jela prilagođena psima.

Na ovogodišnjem Fuliranju ponuda pasje pekarnice uključuje ručno rađene božićne poslastice za pse, kao što su keksi u obliku snjegovića i bora, gingermana, candy canea i slično.Također i torta za pse od svježega mesa divljači i povrća, s glazurom od kokosa, a mogu se kupiti prigodne božićne konzerve. Moći će se kupiti i adventski kalendar za pse, odjeća i modni dodaci za pse hrvatskoga brenda Dawg Swag, igračke rađene iz recikliranih materijala te posebno pripremljeni božićni paketi.

Jelovnik restorana je trenutačno u izradi, ponuđena jela uključivat će zdrave i ukusne sastojke, koje psi obožavaju. Osim hrane, psi će moći “nazdraviti“ i psećim pjenušcem.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.