Tony Cetinski oduševio je novom kovrčavom kosom nakon presađivanja kose i podsjetio mnoge na Lewisa Hamiltona, pilota F1 koji je od čelavca postao kovrčavac

Covid cjepiva je odbio, no novu kosu nije! Od "čelavca" postao kovrčavac" i ipak vjeruje liječnicima. Elton John, David Beckham, Matthew McConaughey, Lewis Hamilton... samo su neke od poznatih zvijezda koje su se odlučile na transplataciju vlasišta.

Tony Cetinski oduševio je novom kovrčavom kosom nakon presađivanja kose i podsjetio mnoge na Lewisa Hamiltona, pilota F1 koji je od čelavca postao kovrčavac Tony Cetinski / Instragram / screenshoot
21. 12. 2023

 Tony Cetinski održao je koncert u Splitu, a obožavatelji su primijetili kako 54-godišnjak ima novu frizuru. Sada ima bujnu kovrčavu kosu, gotovo kao na početku karijere. Njegovu novu frizuru možete pogledati u videu ispod.

Još 2021. napravio je presađivanje kose

Pjevač je prije dvije godine sa svojim pratiteljima podijelio da se odlučio na transplantaciju kose jer mu je to bila dugogodišnja želja. Pronašao je stručnjakinju u Hrvatskoj.

Već dugo želim otići na transplantaciju kose i drago mi je što nisam morala putovati izvan Hrvatske, jer je liječnica i stručnjakinja za kosu Ana Maletić nedvojbeno najbolja u tom području. jako se veselim rezultatima", napisao je.

Rekao je i da je sam odlučio presaditi kosu, a zahvat je trajao 10 sati. Bio je to minimalno invazivan kirurški zahvat.

"Nitko me nije poticao ni na što, pa ni na transplantaciju kose, ali svi su me podržali. Stvarno se nije imalo što popraviti. Sve sam napravio u jednom danu. Transplantacija je trajala od 8 do 18 sati i sve je bilo gotovo brzo, jer mi gubitak kose nije toliko izražen."

U prošlosti su se i druge strane poznate osobe odlučivale na ovaj zahvat i o tome otvoreno govorile. Među njima su i Elton John, David Beckham, Matthew McConaughey, Lewis Hamilton...

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.