Samo jedna je "Seve", samo ona može među brojnu i razdraganu publiku bez zaštitara, koji su u čudu gledali kako im se "štičenica" otela kontroli

Prestrašila zaštitare Severina svojim postupkom na prošlom nastupu, a ona im odgovorila: - "Neće mi ništa..."

Severina iznenadila je svojim nastupom na koncertu. Zaštitari su odmah krenuli u akciju.

Samo jedna je "Seve", samo ona može među brojnu i razdraganu publiku bez zaštitara, koji su u čudu gledali kako im se "štičenica" otela kontroli Facebook/posnetek zaslona
13. 9. 2023

Severina je podijelia videosnimak s posljednjeg koncerta u Voloderu pjevačica je prošetala cijelom dužinom ispred pozornice i grlila svoje brojne obožavatelje.

Na koncertu u Voloderu čekalo ju je mnoštvo obožavatelja, među kojima i brojna djeca, koji su jedva čekali vidjeti njihovu popularnu pjevačicu.

Severina je usred koncerta iznenadila sve, a posebno svoje zaštitare, nije odoljela prvim redovima publike koju su činili većinom djeca, sišla je s pozornice i u pratnji svojih zaštitara došetala do navijačima, rukovali su se i grlili ih. Na videu, koji je i sama podijelila na društvenoj mreži, vidi se kako svako malo zastaje i grli djecu, pjeva i veseli se s njima. Zaštitari su joj cijelo vrijeme bili iza leđa i pokušavali napraviti zid između nje i obožavatelja, no pjevačica ih je spriječila rekavši: “Neće oni meni ništa.” Mnogi su komentirali da pjevačica izgleda kao prava zatresla u publiku zvijezda koja je svojim obožavateljima ispunila veliku želju. "Djevojka sa sela te ljubi u čelo, Voloder! Hvala momci u crnom, ali ne treba, jer volim što se volimo", napisala je u opisu videa koji je podijelila Na Facebook-u.

"Bravo, jedina koja razumije da je ona dio publike i publika dio nje. Da nije bilo nas ne bi bilo ni njezine karijere i moje priznanje svakom njenom pristupu, tu Bilo ih je mnogo. Samo jedna je Seve", glasio je jedan od komentara ispod klipa. Srdačne trenutke koje proživljava na svojim koncertima pjevačica voli podijeliti i putem društvenih mreža.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.