Sanja Doležal preko noći je ostala bez supruga i ostala sama s dvoje djece. Ovo danas radi (FOTO)

Bivša pjevačica grupe Novi fosili i dalje izgleda vrlo mladoliko, a na licu joj krasi osmijeh koji je oduvijek bio njezin zaštitni znak.

Sanja Doležal preko noći je ostala bez supruga i ostala sama s dvoje djece. Ovo danas radi (FOTO) Instagram/Sanja Doležal/posnetek zaslona
21. 2. 2024
Osamdesetih godina prošlog stoljeća Sanja Doležal zamijenila je Đurđicu Barlović u grupi Novi fosili i odmah osvojila srca slušatelja diljem bivše zemlje svojim lijepim glasom i ljupkim licem. Danas ima 60 godina, unatoč vrlo traumatičnom iskustvu preranog gubitka supruga, dobro se drži, a glazbenici su, nakon što je ostala udovica, volju za životom dala djeca, kći Lea i sin Luka, koji su podarili rođenja u braku s pokojnim suprugom Nenadom Šarićem. Kći Lea ide maminim pjevačkim stopama, trenutno studira glazbu u Londonu.
 
Sanja često posjećuje u britansku prijestolnicu

Sanja i Nenad bili su u braku 19 godina, a zajedno su surađivali i glazbeno jer je on bio bubnjar Novih fosila. Nažalost, iznenada je preminuo 2012. godine od posljedica moždanog udara. Nakon suprugove smrti, pjevačica se nakratko povukla iz javnosti kako bi u miru tugovala. No, simpatična plavuša ponovno je stala na noge, a na fotografijama koje dijeli na Instagramu vidljivo je da puno putuje i ponovno nastupa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Dolezal (@sanjadolezal)

Sanja je nedavno na spomenutoj društvenoj mreži podijelila i vijest da ima novog člana obitelji. Riječ je o simpatičnoj čivavi, s kojom voli šetati parkovima i zelenim površinama na rubu Zagreba, gdje živi.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.