Vlado Kalember odlučio prekinuti sa samačkim životom: "Namjeravam se ponovno ženiti..."

"O Ana, o Ana, sudbo mojih dana..." Legendarni pjevač ima 71 godinu i ne odustaje od ljubavi. Ana Rucner je bivša, no još uvijek su odlični prijatelji

Vlado Kalember odlučio prekinuti sa samačkim životom: "Namjeravam se ponovno ženiti..." Instagram/Vlado Kalember
23. 2. 2024

Bivši pjevač grupe Srebrna krila Vlado Kalember bio je osam godina u braku s 30 godina mlađom glazbenicom, poznatom hrvatskom violončelisticom Anom Rucner, s kojom ima i sina Dariana. Od razvoda je prošlo više od deset godina a on živi sam, no kaže da to ne znači da novoj ljubavi ne želi dati priliku. "Namjeravam se ženiti barem još nekoliko puta. Tek mi je 71 godina", rekao je nedavno za Story. Brak s Anom Rucner, koja je u karijeri zastupala i Bosnu i Hercegovinu na violončelu na Eurosongu 2016., nije funkcionirao.

Bivši supružnici još su uvijek vrlo dobri prijatelji. – Kad smo se upoznali, Ana je bila mlada glazbenica kojoj je trebao netko poput mene da joj skrati put do nekog znanja – rekao je o njihovom braku. I danas ponekad zasviraju zajedno, ali samo na nekim privatnijim druženjima s prijateljima i poznanicima.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlado Kalember (@vladokalember)

I zašto su uopće prekinuli ako su tako dobri prijatelji? – Očito smo htjeli savršen brak, ali on ne postoji – odgovorila je pjevačica na pitanje novinara. Rekao je i da on i Ana svakodnevno komuniciraju te da joj nikad ne zaboravi čestitati rođendan. U svakom slučaju, najjača veza između njih je njihov sin za kojeg je Vlado jako vezan, a nevjerojatno mu i sliči.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlado Kalember (@vladokalember)

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.