Prvi rođendan salona MarTina

U užurbanoj svakodnevici pretrpanoj obvezama žene vole odlaziti u kozmetičke salone kako bi na trenutak pronašle kutak za opuštanje, u kojemu će biti neopterećene.

16. 12. 2017

Kako bi svim svojim sadašnjim i budućim klijenticama pružila oazu u kojoj će se osjećati posebno, njegovano te samim time sretno i zadovoljno, Martina Šimić otvorila je vrata svoga Salona za uljepšavanje „MarTina“, smještena na zagrebačkom Vrbiku. Salon svojim klijenticama pruža individualan pristup prilagođen upravo njihovim potrebama i preferencijama pa je tako u godinu dana postao omiljenim mjestom brojnih Zagrepčanki.
Na blagdanskom druženju i proslavi prvoga rođendana zatekli smo džudašice, osvajačice Europskoga kupa Tenu Šikić i Maju Blagojević, nacionalnog baletnog prvaka Tomislava Petranovića, prvu pilotkinju balona na solarni pogon Mariju Petrić Mikloušić, glumicu Daniru Gović i mnoge druge koji su se dobro zabavljali u ugodnom ambijentu Salona za uljepšavanje "MarTina".

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.