Cijena? Prava sitnica! 28 milijuna eura za ovaj prekrasni Rolls-Royce Boat Tail, a tko je 'sretnik' koji je za njega iskeširao nevjerojatne milijune

Pun je bisera, pa i onih prirodnih! Ovo su detalji! Provjerite koliko je ekstravagantan novi Boat Tail.

Cijena? Prava sitnica! 28 milijuna eura za ovaj prekrasni Rolls-Royce Boat Tail, a tko je 'sretnik' koji je za njega iskeširao nevjerojatne milijune Rolls Royce Boat Tail
3. 11. 2023

Rolls-Royce Boat Tail je automobil s luksuznim linijama i stražnjim dijelom inspiriranim najlegendarnijim automobilima iz 1930-ih. No najnovije remek-djelo iz tvornice Rolls-Royce pravo je umjetničko djelo koje svakim detaljem odaje počast obiteljskom nasljeđu sretnog vlasnika.

Za neimenovanog vlasnika se kaže da se obogatio kroz industriju bisera, što se odražava u suptilnim detaljima interijera i eksterijera automobila.

I izborom boje odali su počast obiteljskom nasljeđu ponosnog vlasnika, jer su u Rolls-Royceu odabrali bisernu boju.

Neimenovani vlasnik je iz svoje privatne kolekcije odabrao četiri školjke od sedefa koje su poslužile kao osnova za nježno ružičastu nijansu koja će svakako privlačiti pozornost na cestama, au boju su utkani komadići kamenice, bijele i brončane boje, koje pokazuju prirodnu ljepotu netaknutog bisera, a rezultat je ekskluzivna boja kakvu svijet još nije vidio. Zbog sastava boje i čestica, boja vozila se mijenja ovisno o nebu i vremenskim uvjetima.

Prirodni biseri također zrače luksuzom u interijeru. Brojčanik sata sastoji se od kazaljki od 'ružičastog zlata' na brojčaniku od sedefa. Cijela armatura je tako dizajnirana da takvi detalji itekako dolaze do izražaja. Ali to je daleko od svega. Savršen za piknik, ovaj Rolls-Royce izrađen po narudžbi ima motoriziranu stražnju ploču koja se sklapa kako bi pružila vrhunsko iskustvo objedovanja na otvorenom.

Neki stariji modeli Rolls-Roycea imali su sklopive piknik stolove zabačene straga, a ovim su detaljem kreatori na elegantan način odali počast upravo toj baštini.

Da, čak je i hladnjak za šampanjac integriran u cjelokupnu kompoziciju.Rolls-Royce nerado govori o vrijednosti personaliziranih vozila, no procjenjuje se da je neimenovani vlasnik za njega morao izdvojiti vrtoglavih 28 milijuna dolara.

Preberite

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.