Osvanula prva slika bez kape legendarnog Loše iz Plavog orkestra i sad napokon imamo prigodu vidjeti ga "k'o od majke rođenog"

OTKRIVENA TAJNA STARA 40 GODINA! Popularni pjevač sredinom osamdesetih pokrenuo je novi trend, što su prodavači pokrivala za glavu dočekali s oduševljenjem i na njegov račun prodavali kape. I nikada nije dozvolio fotografiranje bez nje.

Ipak, u trenutku (ne) pažnje ovjekovječio ga je zajedno s književnikom Borom Radakovićem naš Neven Kepeski, dugogodišnji urednik OK-a, najnakladnijeg mjesečnika ikada, a u to vrijeme i gitaristu Psihomodo popa!

Sad je odlučio demaskirati Sašu i pokazati njegovo pravo i potpuno lice

Osvanula prva slika bez kape legendarnog Loše iz Plavog orkestra i sad napokon imamo prigodu vidjeti ga "k'o od majke rođenog" Neven Kepeski
4. 8. 2022

Legendarni vođa Plavog orkestra Saša Lošić Loša od početka svoje 35-godišnje karijere uvijek ima pokrivalo na glavi koje gotovo nikada ne skida u javnosti. Neven Kepeski, glazbenik i urednik brojnih medijskih projekata i izdavač.

"Sjećanje na jedan od najboljih zagrebačkih partija, 80-ih. A bilo ih je puno. Loša i Boro Radaković. Drmali su Beatlese. Mislim da je ovo valjda jedina fotografija Loše bez kape... “, napisao je Kepeski u postu.

Crno-bijela fotografija impresionirala je njegove pratitelje. "Super", "Uau", "Svaka čast ekipi kad se sretnemo", samo su neki od komentara pod fotografijo.

 
Koja je Lošina tajna nošenja kape?

Razne su priče o razlozima zašto Loša nosi šešir, a nitko ne zna zašto se Loša točno odlučio za ovaj imidž.

Popularni pjevač svakako je sredinom osamdesetih pokrenuo novi trend, a mnogi prodavači šešira u Sarajevu i bivšoj Jugoslaviji dobro su zaradili zahvaljujući njemu.

Jedan od prodavača čak je trčao za njim sarajevskom ulicom, a ove se anegdote glazbenik prisjetio uoči velikog koncerta u varaždinskoj Areni krajem 2018. godine.
 

Kako kaže Loša, dok je hodao ulicom, zastao je i čuo iza sebe da ga netko zove nadimkom. Okrenuvši se, ugledao je vlasnika trgovine šeširima kako trči prema njemu.

Kad ga je sustigao, zahvalio mu je što je prodao 70.000 "njegovih" kapa kojima su on i supruga izgradili vikend.

Čak ga je molio da ne mijenja imidž, no Loša ga je očito poslušao i ostao vjeran svom imidžu i pokrivalu koje je s godinama postalo njegov zaštitni znak.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.